DIBLA DESIGN AWARDS 2022 е отворен за регистрация Голямата сцена очаква новите обществени и жилищни интериорни обекти

Предстои седмото издание на най-елитното събитие в сферата на интериорния дизайн – Dibla Design Awards, отличаващо се с най-голям авторитет и популярност в сектора. Всяка година събитието става все по-очаквано и с постоянно нарастващ интерес, както сред участниците, така и сред гостите, желаещи да присъстват и да усетят от неповторимата атмосфера на най-мащабната церемония по връчване на награди за интериорен дизайн в страната.


Тази година се наблюдава изключително засилен интерес за участие в наградите DDA от страна на хотелиери, ресторантьори, инвеститори и собственици на обекти за обществено ползване, което само може да ни радва! Това е сигнал, че средата, която обитаваме става все по-приятна и атрактивна, а конкуренцията между обектите – все по-голяма. Прекрасно е, че в България има платформа, която дава поле за представяне на пространствата, в които живеем и класация на най-добрите локации за посещение.

Тук е мястото и официално да обявим датата на предстоящите годишни награди Dibla Design Awards. Грандиозната церемония по връчване на отличията ще се проведе на 29 март 2023г. в Inter Expo Center. Над 1500 гости - участници, инвеститори, медии, представители на българския бизнес елит, естети и почитатели на дизайна, ще имат възможност лично да присъстват и първи да разберат кой е Дизайнер на годината за 2022-ра и кои са победителите.

Обновеният процес за участие в конкурса, в който всеки желаещ може да включи своя реализиран проект, е активен през цялата година и това максимално улеснява кандидатите. DDA предлага подиум на обектите от най-високо ниво в областта на интериорния дизайн. Всеки от отличените получава висока публичност и авторитетна оценка.

DIBLA DESIGN AWARDS 2022 е отворен за регистрация Голямата сцена очаква новите обществени и жилищни интериорни обекти

Международното жури на конкурса е съставено от опитни експерти, признати в световен мащаб. Съставът му е гаранция за високото ниво на съревнованието и е доказателство, че наградените притежават нужните качества, за да покрият критериите на експерти от международен ранг, а различните категории дават възможност в разнообразни направления на интериорния дизайн.

Категориите тази година са в две направления - жилищен интериор: апартамент или къща; и обществен интериор: магазин/изложбена площ, офис/работна среда, хотел, ресторант, бар и динър, СПА и фитнес, медико-дентални и разкрасителни. Всички заявили участието си до 20 февруари 2023г. имат уникалната възможност да бъдат част от грандиозната церемония и да получат професионално отличие и широка популярност.

DIBLA DESIGN AWARDS 2022 е отворен за регистрация Голямата сцена очаква новите обществени и жилищни интериорни обекти

Ораганизаторът - Dibla.com, е платформа, в която годишно се публикуват над 500 проекта. Това я превръща в единствено по рода си онлайн пространство, в което потребителите избират и наемат интериорни дизайнери, и лесно могат да следят нивото на дизайна в страната. Многобройната галерия от проекти дава възможност на организаторите да видят, какво се проектира и публикува през изминалата година, и така формират категориите за наградите.

Не се колебайте – включете своя обект в Dibla Design Awards 2022!

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...