Софтгруп се разраства с нов офис в София

Софтгруп АД е българска ИТ компания с 19-годишна история в разработването на технологични решения за намаляване фалшификацията на лекарства. Компанията е лидер на българския пазар и доверен партньор на редица фармацевтични компании от различен мащаб в Европа и Близкия Изток.

На бизнес коктейл Софтгруп отбеляза официалното откриване на своя нов офис на територията на Бизнес Парк София. Събитието бе повод за среща на текущи клиенти и партньори на компанията - представители от водещи фармацевтични компании в България, контрагенти от ИТ индустрията, правителствени и неправителствени организации от сферата на здравеопазването.

Софтгруп е софтуерна компания с дългогодишен опит в разработването на технологични решения за фармацевтичната индустрия.

С удвоената площ на новия си офис, Софтгруп ще осигури по-благоприятна работна среда на експоненциално нарастващия брой служители на компанията, както и подобрена инфраструктурата, използвана от всички екипи. Също така ще предостави значително по-добри условия на труд за всички служители с по-голям фокус върху тяхното здраве и безопасност.
Към работните площи на новото офис пространство са добавени допълнителни зали за срещи, фокус зали и зони за почивка на служителите.

Коктейлът събра над 60 гости като предостави възможността за неформален нетуъкинг.

През последните две години Софтгруп реализира множество проекти в подкрепа на компании от Европа посредством разработка на иновативни технологии, които не само спомагат на производителите на лекарства и медицинско оборудване, дистрибуторите и търговците на едро да отговарят на регулациите по света, но и да подобряват ефективността на своята дейност.

Софтгруп се разраства с нов офис в София

„Преди няколко години клиентите се обръщаха към нас за по-малки, частични проекти, но през последните четири години разработваме все повече цялостни продукти. Радваме се, че успяваме да реализираме дори и най-амбициозните проекти на своите клиенти. Това неминуемо ни помага да израстваме не само като компания, но и като професионалисти. Екипът ни расте с всяка следваща година, експертизата – също. Целта ни е да поемаме все по-голяма отговорност и да разработваме решения с по-широка приложимост, като същевременно запазваме едно от основните ни предимства – умението да предоставяме решения, изцяло пригодени към текущите работни процеси на клиентите ни”, сподели Венелин Димитров, основател и изпълнителен директор на Софтгруп.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...