TP-Link с нови продукти в гамата Tapo за достъпни, високопроизводителни и енергийно ефективни интелигентни домове

TP-Link, водещ световен доставчик на мрежово оборудване за домашни и бизнес потребители, обявява нови продукти за интелигентен дом на Tapo, предназначени да разширят екосистемата на компанията от интелигентни продукти и да предложат на потребителите нови алтернативи за свързания дом. Смарт крушките Tapo L630 и Tapo L610, смарт хъбът с вграден високоговорител Tapo H100, интелигентният сензор за контакт Tapo T110, смарт сензора за движение Tapo T100, смарт ключовете Tapo S220 и Tapo S210 и смарт бутона Tapo S200B могат да се интегрират перфектно в модерния дом и да допълнят гамата от решения на TP-Link с иновативни, надеждни, енергийно ефективни и хармонично проектирани продукти.

"Новите продукти Tapo Smart Home на TP-Link идват, за да предвидят нуждите на нашите клиенти, които искат да интегрират нови, все по-модерни, високопроизводителни и ефективни продукти в своята интелигентна домашна екосистема, за да улеснят живота си по интелигентен начин. Намираме се в момент, в който нуждите на интелигентния дом непрекъснато се развиват и аксесоарите, които могат да помогнат за по-лесното и по-бързо управление на свързаните устройства от потребителите, стават все по-търсени. Всичко върви към сценарий, при който в крайна сметка смарт продуктите ще бъдат пряко свързани и ще работят заедно като екосистема и ние вече искаме да предложим тази възможност на възможно най-много хора," каза Анна Чакърова, ръководител продажби на TP-Link България.

Високоефективни продукти за интелигентен дом, интегрирани в екосистемата TP-Link Tapo

Новите продукти в гамата Tapo могат да бъдат умело комбинирани в комплекти, които позволяват на потребителите да настроят своите интелигентни домове по възможно най-лесния начин. В основата на един интелигентен комплект е интелигентният хъб Tapo H100 с вграден високоговорител, който покрива целия дом, като поддържа устройствата винаги свързани чрез Wi-Fi.

Ключов аспект на хъба Tapo H100 е значително намалената консумация на енергия, постигната при свързване на интелигентни устройства чрез безжичен протокол с ниска мощност в сравнение с Wi-Fi протокола, което позволява на захранваните с батерии сензори да имат 10 пъти по-дълъг живот от устройствата, използващи Wi-Fi . Хъбът може също така да управлява до 64 свързани Tapo устройства.

Добра комбинация със смарт хъба е интелигентният сензор за движение Tapo T100, който има голям обхват на засичане до 7 метра при ъгъл от 120 градуса.
90 dB алармата на хъба Tapo H100 се координира със сензора, за да изпълнява и функцията за сигурност, когато засече движение. Сензорът може също така да уведомява потребителите чрез известия, когато засече движение, идеално за случаите, когато къщата е оставена празна.

По подобен начин сензорът за контакт Tapo T110 и интелигентният хъб Tapo H100 работят по същия начин като сензора за движение. Сензорът за контакт следи и разпознава кога прозорците или вратите са отворени или затворени и изпраща известия до вашия телефон. Може също така да се програмира така, че когато потребителите се приберат вкъщи, сензорът да задейства например светлините Tapo.

От всички тези нови продукти на TP-Link Tapo, представени по-рано, интелигентните крушки Tapo L630 и L610 могат да работят без интелигентния хъб Tapo H100. Те предлагат опция за затъмняване, възможност за следене на количеството използвана енергия, консумират между 0,2 и 2,9 W и могат да се управляват чрез гласово управление директно от безплатното приложение TP-Link Tapo, достъпно и на румънски език. Както Tapo L630, така и Tapo L610 могат също да бъдат програмирани за автоматизирано управление.

Наред с интелигентните крушки, смарт ключовете Tapo S220 и Tapo S210 също са лесно интегрирани, като и двата могат лесно да се монтират без необходимост от кабел и работят само с две батерии AAA 1,5 V. Нещо повече, интелигентните ключове могат да се управляват дистанционно чрез приложението TP-Link Tapo или локално чрез гласов контрол и могат да бъдат програмирани за автоматизация.

За потребители, които искат още повече автономност и контрол над продуктите за интелигентен дом, те могат да закупят смарт бутона Tapo S200B. Tapo S200B е начинът, по който няколко продукта могат да се управляват едновременно чрез предварително зададено сензорно управление - натискане, двойно натискане или завъртане. Това позволява на потребителите да управляват множество светлини, електронни устройства и други джаджи на Tapo с един бутон, всички с ниска консумация на енергия и дълъг живот на батерията.

TP-Link с нови продукти в гамата Tapo за достъпни, високопроизводителни и енергийно ефективни интелигентни домове

Нови охранителни камери за видеонаблюдение, интелигентни контакти и светлинни ленти за енергийно ефективен и цветен дом

TP-Link също така обогатява своето портфолио от устройства за интелигентен дом с нови камери за видеонаблюдение, интелигентни контакти, светлинни ленти и други аксесоари за модерни и свързани домове, които са готови за интеграция във всякакъв тип екосистема.

По този начин, благодарение на новите продукти в гамата TP-Link Tapo, потребителите могат по-лесно от всякога да закупят комплект от множество интелигентни продукти, започвайки процеса на трансформиране на своя дом в интелигентен, с намалено потребление на енергия и лесна инсталация на всички продукти.
Новите смарт продукти на TP-Link Tapo могат да бъдат закупени онлайн или директно от нашите партньорски магазини от ноември на атрактивни цени.

Вижте още: