БАКБ с нов, модерен офис в гр. СофияС тържествен водосвет, отслужен от свещеник Василий Русев (Отец Васил) от Софийска Света митрополия, бе открит офис на Българо-американска кредитна банка  в гр. София. Г-жа Цветелина Бориславова, председател на Надзорния съвет, символично преряза лентата за откриването на новия банков офис.

„Нашата философия е да бъдем близо до клиентите си, да обсъждаме с тях всички проекти и възможности за развитие на предприемачеството и заедно да работим за създаване на по-устойчива градска среда. Фокусираме се върху дигиталното бъдеще на банкирането и икономиката като цяло и устойчивия растеж, като обединяваме бизнеса в подкрепа на развитието на иновациите и зелената икономика. 

 Само преди няколко дни получихме наградата „Най-зелена банка“ за 2019 година, зарадиподкрепата ни за екосъобразни проекти, финансирането на български земеделски производители, както и прилагането на зелени политики  при създаването на продуктите ни и въвеждането на много зелени инициативи.“,каза г-жа Бориславова по време на тържеството. 

 Изисканата церемония, която се проведе в новия офис на улица „Хенрик Ибсен“ № 13, бе уважена от много клиенти, партньори, медии и служители на банката. На събитието присъстваха и  членовете на Управителния съвет. (на снимката)

БАКБ се стреми да предлага на своите клиенти бързо и качествено обслужване, в комбинация със строго индивидуален подход към всеки. С усет към  иновативното и модерното е проектиран и новия офис на БАКБ, който е визуален израз на ценностите на банката - устойчиви проекти и модерни решения в крак с времето и в съответствие с провежданите социални и зелени инициативи на банката, както и с идеята за създаването на иновативни продукти и модерни начини на комуникация с аудиторията. 

Вижте още: