Грант Кардон с първи бизнес семинар в БългарияПопулярният автор на бестселъри ще говори пред бизнес лидери на 12 февруари

На 12-ти февруари в София ще се проведе първи бизнес семинар на световно известният американски автор Грант Кардон. “Успехът е твой дълг, ангажимент, отговорност“ е мотото на предстоящото събитие, насочено специално към предприемачи и медиджъри от България.


„Поискахме от Грант да направи семинара си максимално полезен за аудиторията – да тематизира предизвикателствата пред бизнеса в настоящата икономическа ситуация, да включи универсални техники за маркетинг и мениджмънт, които са доказали ефективността си в практиката и са приложими във всички точки на света.” – споделиха организаторите на семинара за България.

„Бизнес и Живот по 10” е семинар с международна популярност сред бизнес средите.
Провеждан е многократно в различни държави и е получил признание от редица предприемачи и топ мениджъри. Интересът към семинара се дължи от една страна на личността на Грант Кардон и славата му на експерт в сферата на продажбите и бизнес развитието. От друга страна успехът на „Бизнес и Живот по 10” се обяснява с това, че съдържанието е насочено изключително към практиката.

Целта на Кардон е да помогне на участниците да реализират потенциала на своите организации и социални мрежи, независимо от усложненията в съвременната икономическа ситуация. Първото по рода си издание на семинара за България ще се проведе на 12.02.2015г. от 9.00ч. като резервацията на билети става чрез предварителна регистрация по електронен път (http://www.grantcardone.amaze.bg/) с код за поръчка BG2015.

По време на събитието ще бъдат представени и част от книгите на Грант Кардон. Той е автор на 4 издания за бизнес и продажби, включително бестселъра на Ню Йорк Таймс “Ако не си пръв, си последен” и спечелилата награда Axiom “Продавай или ще ти продадат.” Кардон е бестселър автор на Amazon и Barnes and Nobles и създател на персонализирани програми за търговско обучение за Fortune 500 компании.

Допълнителни подробности за Грант Кардон и визитата му в България, както и детайли по регистрацията за семинара, можете да научите на 
http://www.twopartners.info/new003.html

Вижте още:

Соня Миклай е новият главен управител на „Германо-Българската индустриално-търговска камара“ от 1 март 2024 г.Тя поема поста от д-р Митко Василев, който бе начело на организацията последните над 30 години.