Ново пакетно предложение от УНИКА България осигурява обезщетение за откраднат автомобил в срок само до 15 дниКАСКО МАКС от УНИКА въвежда нова концепция в автомобилното застраховане с редица преференции и обезщетения за всяка ситуация на пътя
  • Ново, по-високо ниво на обслужване в сектора на автомобилните застраховки
  • Максимална защита при широк диапазон от рискове
  • По-близо до потребностите на клиентите

УНИКА България въвежда нов застрахователен продукт, с който собствениците на автомобили ще се чувстват още по-сигурни на пътя. КАСКО МАКС от УНИКА следва изцяло нова концепция и в допълнение на застрахователното покритие предлага, безплатно за клиента, пакет с множество атрактивни услуги и преференции. Новото пакетно предложение на ЗК „УНИКА“ АД покрива редица рискове и събития, с които да бъде в помощ на шофьорите във всяка една ситуация. Сред тях са авария или различни инциденти по време на пътуване, щети на паркинг, щети от пожар и експлозия или в резултат на природни бедствия и много други. 

В пакета на КАСКО МАКС са включени предимства като: изплащане на обезщетение в случай на кражба в срок само до 15 дни от представяне на служебна бележка от РПУ на МВР и заместващ автомобил от същия клас през този период, предоставяне на туба гориво в случай на нужда, паркинг и хотел за водача и пътниците при застрахователно събитие и други.

„С новия ни продукт КАСКО МАКС се стремим да изведем автомобилното застраховане на едно ново, по-високо ниво и да бъдем близо до клиентите във всяка една ситуация. Щастлив съм, че можем да предложим максимална защита при широк диапазон от рискове и да сведем до минимум притесненията на нашите клиенти“ – споделя Николай Генчев, Главен изпълнителен директор на УНИКА България.

Така например дори да се случи най-неочакваното на пътя, като това да свърши бензина на път за важна среща или автомобилът да се повреди в резултат на грешно заредено гориво, КАСКО МАКС осигурява необходимото съдействие на място или репатриране на територията на цялата страна.

Новият продукт КАСКО МАКС може да бъде заявен в офисите на УНИКА и чрез застрахователните посредници на Компанията в цялата страна.

Вижте още: