ОББ Пенсионно осигуряване с изцяло нов уебсайт www.ubb-pensions.bg

Изцяло обновен корпоративен уебсайт предоставя на своите клиенти ОББ Пенсионно осигуряване. Сайтът www.ubb-pensions.bg/ напълно заменя досегашния www.nnbulgaria.com и е създаден след внимателен анализ на потребителското поведение и е съобразен с всички актуални тенденции в областта на уебдизайна. Компанията разкрива и визуална идентичност, сходна със сайтовете на всички останали компании, част от КВС Груп, след като ОББ Пенсионно осигуряване се присъедини към най-голямата финансова група в България в средата на 2021 г.

В новия сайт на пенсионната компания впечатление прави подобрената навигация и опростяването на продуктовите страници с цел по-лесно ориентиране в нейното портфолио от услуги. Акцент остават калкулаторът за прогнозна пенсия, стойността на дял, както и отделните секции, посветени на универсалния, професионалния и доброволния фонд наОББ Пенсионно осигуряване. 

„Новият уебсайт на ОББ Пенсионно осигуряване ни позволява да го развиваме и актуализираме с темпото, което и пазарът, и клиентите изискват от нас. Той предоставя бърза и улеснена навигация към всички продукти и услуги от интерес на клиентите, но е от помощ и тогава, когато потребителите търсят обща информация за пенсионната система на страната. Не на последно място – сайтът стартира, адаптиран за всички устройства, през които потребителите желаят да го достъпват.“, коментира Николай Стойков, главен изпълнителен директор на ОББ Пенсионно осигуряване. 

Оригиналният и стилен дизайн на новия сайт е съобразен с корпоративната идентичност на KBC Груп и цели разпознаваемост на брандовете от Групата във визуално и функционално отношение. Освен новия сайт на ОББ Пенсионно осигуряване, дигиталното портфолио на KBC Груп в България се допълва от обновени сайтове на ДЗИОББ ИнтерлийзОББ Факторинг и ОББ Застрахователен брокер. За изработката му компанията отново се доверява на еDesign - една от най-награждаваните български агенции за уеб дизайн, с повече от 15 години опит в създаването на качествени и запомнящи се уеб проекти.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...