ОББ заема първо място в проучването на Euromoney за Търговското финансиране за 2022 г.

Банката е отличена в престижната класация на проучването за управление на паричните средства в категорията за най-добро обслужване в България

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, е лидер в услугите за Търговско финансиране в България за 2022 г. според класацията на водещото европейско издание за бизнес и финанси Еuromoney. Тази награда ОББ получава след четири поредни отличия като най-добра банка в областта „Търговско финансиране“ от международно признатото издание Global Finance.

Престижната класация на рейтинговото проучване на Еuromoney включва водещи доставчици на продукти и услуги за Търговско финансиране и е ценно с това, че тази година събира обратната връзка относно качеството на обслужване от над 10 700 корпоративни клиенти.

„Първо място в категорията за най-добро обслужване в проучването на Euromoney е не само признание за високия професионализъм на екипа, но и доказателство за успешното развитие на платформата ОББ Портал Търговско финансиране. Това, че клиентите ни са доволни, е най-добрият стимул за ОББ да продължи да инвестира в надграждане и подобряване на портфолиото си от иновативни услуги и технологии.“, коментира Питър Рубен, главен изпълнителен директор на ОББ.

Отговаряйки на високите изисквания на нашите клиенти за отлично ниво на обслужване, за краткия период от своя старт, ОББ Портал Търговско финансиране се превърна в успешен пример за дигитално решение. Към днешна дата, всяка трета трансакция се обработва през платформата, постигайки високо ниво на удовлетвореност и безпроблемно клиентско преживяване за клиентите на банката.

ОББ Портал Търговско финансиране предоставя възможност на бизнес клиентите да достъпват и съхраняват информация за регулярните си трансакции в сферата на търговското финансиране, както и да подават нареждания за акредитиви, банкови гаранции, документарни инкаса, подписани с Квалифициран електронен подпис (КЕП). Не на последно място, порталът представлява и директен комуникационен канал с отговорните експерти по Търговско финансиране на ОББ.

Вижте още: