Пощенска банка представя център за експресно банкиране „Моменто“Модерното решение надгражда две от успешните концепции на финансовата институция, като обединява центровете за експресно потребителско кредитиране и дигиталните зони за банкиране
 
Пощенска банка прави поредната крачка към разширяване на иновативните услуги, които предлага на своите клиенти, като представя център за експресно банкиране от ново поколение „Моменто“. Уникалната за пазара услуга, която е реализирана според най-новите световни тенденции във финансовата сфера, осигурява удобство и бързина на потребителите и предоставя отлично клиентско изживяване. Модерното решение за банкиране от нов тип надгражда две от успешните концепции на финансовата институция, като обединява центровете за експресно потребителско кредитиране „Моменто“ и дигиталните зони за експресно банкиране.
 
Пилотният център за експресно банкиране „Моменто“ посреща клиенти в Mall of Sofia с удължено работно време, включително събота, неделя и официални празници. Благодарение на нововъведенията и на иновативните процеси, те имат възможност да получат желаните от тях продукти и услуги само с едно посещение в новооткрития център за експресно банкиране „Моменто“.
 
Потребителите могат бързо и удобно да се възползват от:
 
▪ Моментно издаване на кредитни и дебитни карти, буквално за няколко минути, без нужда от чакане за картата и ново посещение

▪ Иновативна дигитална зона за експресно банкиране с модерен дизайн, интуитивна навигация и функционалности, която дава възможност за теглене, внасяне, онлайн кандидатстване за кредитни продукти, извършване на преводи, плащане на данъци

▪ Експресни потребителски кредити с одобрение за минути

▪ Консултация и информация за жилищни кредити

▪ Разнообразни застрахователни продукти

▪ Спестовни и разплащателни сметки

▪ Преводи с Western Union
 
Развитието на иновативния бранд на Пощенска банка „Моменто“ в център за експресно банкиране от ново поколение е в отговор на популярността му сред потребителите. Успехът на центровете за експресно потребителско кредитиране се дължи на факта, че предоставят на клиентите бързо финансиране, улеснен достъп до банкови услуги, професионална консултация от висококвалифицирани специалисти и отлично обслужване, като следват добрите световни практики. В допълнение центровете за експресно банкиране „Моменто“ от нов тип, с удължено работно време, включително събота, неделя и официални празници, ще предлагат кредитни продукти с одобрение за минути, като обогатяват портфолиото от услуги с информация за жилищни кредити, пенсионни фондове и застраховка на дом и имущество. В центъра от ново поколение „Моменто“ е обособена и иновативна дигитална зона за експресно банкиране с модерен дизайн, интуитивна навигация и много функционалности, която предоставя възможност на клиентите да извършват самостоятелно богата гама от банкови операции и осигурява отлично потребителско преживяване.
 
До края на годината Пощенска банка ще продължи да обновява центровете за експресно потребителско кредитиране „Моменто“, разположени на удобни за клиентите локации, като следва концепцията на новия център за експресно банкиране от ново поколение в Mall of Sofia. По този начин финансовата институция отново отговаря на очакванията на съвременните потребители за повече бързина и удобство. Освен това, в стремежа си да осигури отлично потребителско преживяване, банката подготвя имплементиране на още полезни функционалности в уникалните дигитални зони за самообслужване и продължава да обогатява богатото си портфолио от иновативни продукти и услуги, които предлага на своите клиенти.
 
Повече информация за центровете и условията на предлаганите в тях банкови продукти и услуги можете да откриете на www.postbank.bg.

Пощенска банка представя център за експресно банкиране „Моменто“

Вижте още: