1385674Пощенска банка получи престижната награда в категория „Динамика на развитие“ от годишните награди на „Асоциация Банка на годината“. На официална церемония, която се проведе късно снощи, финансовата институция беше отличена за високите си бизнес резултати и динамично развитие през изминалата година, като получи приза за най-динамично развиваща се банка в страната през 2016 година. Наградата за „Динамика на развитие" се присъжда от „Асоциация Банка на годината“ на най-бързоразвиващите се кредитни институции в България от 2001 г. насам.

„За мен и моя екип тази награда е ценно признание за положените усилия, оценка на постигнатото и гаранция, че се развиваме в правилната посока и с точното темпо. Пощенска банка претърпя голямо развитие през годините, затова съм щастлива, че една от основните ни цели − да бъдем доверен и предпочитан финансов партньор на гражданите и фирмите по отношение на всеки един аспект на банкирането, днес вече е факт.

Предлагаме изключително качествено обслужване, а след успешното придобиване на дейността на клона на Алфа Банк България − в още по-голяма и модерна мрежа от клонове и специализирани центрове. Като една от водещите банки в сферата на иновациите съм горда, че имаме и много добре развити мобилни канали за банкиране. Нашата дългосрочна стратегия остава непроменена − да бъдем отговорна, ефективна, иновативна и клиентски ориентирана финансова институция, която има важна роля за развитието на българската икономика, подкрепата на домакинствата и бизнеса, както и за запазването на доверието в банковата система“, коментира г-жа Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка.

 Наградите на „Асоциация Банка на годината“ се превърнаха в едно от най-престижните събития през последните 25 години и традиционно събират на едно място финансовия, политическия и бизнес елит на страната. 

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...