А1 спечели две награди в петото издание на B2B Employer Branding Awards
А1 получи две награди от конкурса B2B Employer Branding Awards 2021. Компанията беше отличена за иновациите в обучението на таланти в пандемични условия. В специалната категория „Изгряващ лидер“ наградата беше заслужено присъдена на Яна Янкова, старши мениджър „Финтех и дигитални решения“.

В категория „Иновации в обучението на таланти (по време на пандемия)“ журито на конкурса оцени високо подхода на А1 да стимулира и подкрепя надграждането на знанията и уменията на талантите в компанията чрез специално създадената ICT академия. Програмата е с фокус изцяло върху най-иновативните високотехнологични решения на компанията за корпоративни клиенти. При нея А1 използва новаторски подход за повишаване на компетенциите на талантите от направление „Корпоративни продажби“ в условията на пандемия, като с помощта на специално създадени виртуални обучения ги подкрепя да повишават знанията си за разширяващото се портфолио от високотехнологични решения на компанията.

През 2021 година обученията в ICT академия бяха обособени в 7 ключови модула, сред които „Софтуер като услуга“, „ИТ сигурност“ и „Интернет на нещата“. В рамките на 54 сесии ICT академия регистрира общо 1900 участия. Всички обучения бяха водени от 23 лектори, представители на А1, експерти в своята област, и помагаха на талантите от направление „Корпоративни продажби“ да надградят знанията си по 16 специфични теми.

А1 спечели две награди в петото издание на B2B Employer Branding Awards

Яна Янкова беше отличена от журито на конкурса за приноса си към развитието на дигиталните и финтех услуги на А1. Като старши мениджър „Финтех и дигитални решения“, под нейно ръководство са отдел „Финтех и дигитални решения“, екип „Дигитални интернет решения“ и екип „Дигитални маркетингови решения“. През 2021 година екипите, за които тя отговаря, достигнаха над 40 служители.
Лидерските ѝ качества, фокусът върху развитие на нови източници на приходи с добавена стойност за компанията и клиентите, както и умението ѝ да мотивира и развива потенциала на членовете на екипите допринесоха за значително разширяване на портфолиото от предлагани услуги в подкрепа на дигиталната трансформация. За по-малко от година екипът на Яна Янкова създаде и поддържа над 500 кампании, а приносът им към общите приходи на компанията надхвърля няколко милиона лева.

 

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...