ВиетнамВ периода 23-28 ноември 2015 г. в гр. Ханой, Социалистическа република Виетнам, ще се проведе двадесет и третата сесия на Междуправителствената българо-виетнамска смесена комисия за търговско-икономическо и научно-техническо сътрудничество.

 Председател от българска страна на Комисията е г-н Цветан Димитров, заместник-министър на земеделието и храните.

 Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) сформира бизнес делегация от представители на български предприятия от следните сектори: машини и оборудване за хранително-вкусовата промишленост, продукти от хранително-вкусовата промишленост – мляко и млечни продукти, месни продукти, вина и алкохолни напитки, парфюмерия и козметика, розово масло и продукти от розово масло, туризъм и туристически услуги, инвестиции и др., която ще участва в бизнес форуми в гр. Ханой и гр. Хошимин.

Желаещите за участие в делегацията, следва да заявят предварителен интерес, като изпратят регистрационна форма до 20.10.2015 г.

Организацията по цялостното пътуване на бизнес делегацията, включително съдействие при издаване на виза, настаняване, вътрешни трансфери и участие в бизнес форумите с двустранни срещи се осъществява от ИАНМСП, със съдействието на Ръководителите на СТИВ Ханой и СТИВ Хошимин.

Всички разходи, свързани с издаването на визи, самолетни билети, хотелско настаняване, застраховка, вътрешен трансфер и дневни, са за сметка на участниците.

Вижте още: