Александър Христов става член на борда на ICCO

Всеки следващ председател на БАПРА ще представлява страната ни в управителния орган на международната организация 28 април 2023 г. Председателят на БАПРА Александър Христов стана член на Управителния съвет на голямата международна комуникационна организация ICCO. Отсега нататък всеки лидер на асоциацията ще представлява страната ни и бранша в нея – такова решение беше взето по-рано този месец.

В International Communications Consultancy Organisation (ICCO) членуват професионални асоциации от над 70 страни по света, представляващи повече от 3000 комуникационни агенции и консултанти. БАПРА е член на тази международна организация от 2005 г.

Членовете на ICCO работят заедно за повишаване на стандартите за качество в ПР, решаване на етични дилеми, хармонизиране и усъвършенстване на професионални PR консултантски практики и споделяне на знания.

Управителният съвет на организацията, на който Александър Христов е член, се събира най-малко два пъти годишно на срещи на борда, а събитийната програма на ICCO е изключително богата – комуникационен форум, награди, партньорски събития и други.

Вижте още: