BILLA отвори своя 55-ти магазин в град София

Веригата инвестира в изграждането на обекта 1 300 000 лв. и разкрива нови 24 работни места

Днес, 20 юни 2022 г., BILLA България откри своя 55-ти магазин в град София, разположен на бул. Александър Стамболийски“ 247 в ж.к. „Разсадника-Коньовица“, в непосредствена близост до метростанция „Константин Величков“. Инвестицията в обекта е на стойност 1 300 000 лв., които обезпечават максимално удобство и комфорт за по-бързо, лесно и спокойно пазаруване в уютна атмосфера. Магазинът ще предложи на своите клиенти модерен интериор, дигитални и енергоспестяващи нововъведения и продуктово разнообразие от над 5 000 висококачествени артикула на достъпна цена. С тази своя стъпка, веригата разкрива и нови 24 работни позиции.

„Добре дошли на наша територия! Радвам се, че днес ви посрещаме тъкмо тук. Щастливи сме толкова, колкото и при откриването на първия обект на BILLA, разположен в другата част на квартала. Следим с интерес развитието на веригата и разширяването на асортимента с висококачествени стоки. Благодарение на усилията ви, една от най-хубавите части на район „Красна поляна“ ще има още един свой голям магазин, в който ще пазаруват гражданите. Пожелавам лека работа и бъдещи успехи на целия екип“, сподели Иван Чакъров, кмет на район „Красна поляна”.

Новооткритият обект се отличава със съвременно техническо оборудване, в унисон с най-актуалните тенденции за опазването на околната среда – висок клас хладилни витрини и модерно LED осветление. Електронни етикети заменят традиционните и предоставят пълен набор от информация на потребителите за произхода, теглото, цената на всеки артикул. Благодарение на тях, всяка промяна в характеристиките и остойностяването на продуктите получава директно отражение на рафта. Касовата зона ще включва 3 стандартни каси за обслужване и една експресна, която гарантира бърз процес на организация на покупките.

„Щастливи сме, че в днешния ден празнуваме откриването на 143-тия обект на BILLA в страната. С тази стъпка, за пореден път затвърждаваме целенасочената си стратегия за развитие и експанзия, която ни помага да бъдем все по-близо до потребителите, в отговор на нарастващите им изисквания. Заедно с доверените служители, които се присъединяват към екипа, ще създаваме гаранции за високо ниво на обслужване, повече бързина и удобство в уютна атмосфера, изпълнена с качествено многообразие от продукти и иновации. Вярваме, че магазинът ще се превърне в предпочитано място за пазаруване в района, което допълнително ще мотивира ежедневните усилия на екипа“, сподели Вигинтас Шапокас, изпълнителен директор на BILLA България.

Върху общата площ на търговския обект в размер на 465 кв. м., наред с разнообразие от любими макри, потребителите ще открият и прясно месо от родни производители с марка „Българска ферма“, свежи български плодове и зеленчуци „BILLA Градини“, отгледани по специална програма за ограничаване нивата на пестицидите, продукти от собствените марки на веригата – BILLA, BILLA Premium, BILLA Bio, Clever.

По повод откриването на новия обект в столицата, веригата зарадва посетителите и със специална брошура с богато разнообразие от предложения на достъпни цени.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...