Директор от Нетера е сред най-влиятелните телеком личности в света

Джордж Шлосарек влезе в престижния индекс Capacity Power 100 за 2022 г.

Неизпълнителният директор на Нетера Джордж Шлосарек влезе в индекса Capacity Power 100 на най-влиятелните личности в световната телекомуникационна индустрия за 2022 година!

Английският издател и организатор на международни телеком форуми Capacity Media създава индекса през 2019 г. Тогава в него също има представител на Нетера – продуктовият мениджър „Интернет и пренос на данни“ Деян Белев.

Журито оценява предложените имена както по техните професионални постижения в областта на телекомуникациите, така и по влиянието им като иноватори, критично мислещи хора и двигатели на промяната, посочват от Capacity Magazine.

Те представят Джордж със следните думи: „Ветеранът от индустрията Шлосарек е главен изпълнителен директор на neutrality.one от 2020 г., като преди това е прекарал 17 години в Epsilon Telecommunications. Той описва себе си като „гражданин на света”, живял в Европа и Азия, преди да се установи в Сингапур“.

Джордж е член на борда на директорите и неизпълнителен директор на Нетера от 2020 г. до момента. Поздравяваме го за заслуженото признание!

Вижте още: