Един от най-големите работодатели в Пловдив спечели награда в шестото издание на Employer Branding Awards

BTL Industries е отличена в категорията „Employer Branding Excellence“

BTL Industries, лидер в производството на електронна медицинска апаратура, беше отличена сред работодателите за Employer Branding Excellence. Компанията не спира да увеличава екипа си, създавайки много работни места и разширявайки мащабите на производство.

Конкурсът класира постиженията на компаниите при изграждането и утвърждаването на работодателски бранд чрез иновативни подходи. На тазгодишното издание категориите бяха двадесет и пет, а участниците бяха предизвикани да демонстрират своите оригинални стратегии и проекти за привличане, задържане, ангажиране и създаване на положителна нагласа сред служителите си. Интересът за участие и конкуренцията бяха впечатляващи, като в наградите се включиха много бизнеси от различно естество.

BTL Industries е един от най-големите работодатели в региона на Пловдив с над 600 служители, който оперира в над 120 страни на 6 континента. Успехът на компанията се основава на откритост, доверие и екип от професионалисти, които работят в позитивна среда, подкрепят се и са силно ориентирани да предоставят най-доброто решение на клиента. Иновативното мислене и бързата адаптация към постоянните промени в медицинската индустрия са задължителни качества, които служителите на BTL трябва да притежават. Непрекъснатите инвестиции в разработката на високотехнологично оборудване и развойна дейност са друга причина за прогреса на BTL.

Отличията на Employer Branding Awards 2023 бяха връчени на специална церемония на 17 февруари в компанията на топ професионалисти от местни и чуждестранни компании, официални гости и медии.
Един от най-големите работодатели в Пловдив спечели награда в шестото издание на Employer Branding Awards

Вижте още: