Gebrüder Weiss Компанията обедини логистичния си опит в хай-тек индустрията и добави нови услуги от областта на високите технологии към своето портфолио

Gebrüder Weiss обедини логистичния си опит в хай-тек индустрията като създаде собствен клъстър за компетентни решения, насочени специално към технологични фирми. Центърът ще се ръководи от Александер Хорак, който анализира специфичните изисквания и развитието в тази област.

От тази година компанията добави и нови услуги от областта на високите технологии към своето портфолио. Понастоящем спектърът от високотехнологични решения на компанията е изключително широк – стартира от класическата дистрибуционна логистика и логистика на снабдяването, минава през изготвянето на специални концепции за сигурност в сферата на транспорта и складирането и стига до техническата дистрибуция – включително монтаж на електронни устройства, като цифрови принтери, измервателни и регулиращи устройства или банкомати.

„Хай-тек браншът има високи изисквания по отношение на безопасността и прозрачността, в съответствие с които сме насочили нашата гама от услуги“ – сподели Юрген Бауер, Директор и регионален ръководител „Изток“ в Gebrüder Weiss.

„Gebrüder Weiss основа високотехнологичния клъстър за компетентни решения и сега е в ход новата ни корпоративна кампания „We are where you are”. Вече направихме мейлинг до 160 лидери в най-големите технологични компании, за да ги информираме относно новите ни технологични възможности и решения.“ – добави Александър Хорак, ръководител на отдел „Високи технологии и бизнес развитие“ в компанията.

Със своя фокус към отделните браншове, Gebrüder Weiss успява да обхване цялостната верига за доставки на корпоративния сектор. Сред клиентите на глобалната транспортна и логистична компания са едни от най-големите концерни в сферата на потребителската електроника и информационните технологии.

През 2015 г. Gebrüder Weiss транспортира близо един милион пратки за клиенти от технологичния бранш – чрез сухопътен, морски и въздушен транспорт.

Общо 13 филиала на Gebrüder Weiss в Европа са сертифицирани специално за изискванията на бранша.

За повече информация, прочетете новината на официалния сайт на компанията.

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...