Клет България с награда за успешно развитие на бизнес организация

Издателство Клет България спечели сребро за „Успешно развитие на бизнес организация“ и бронз за „Инвеститор с визия“ по време на официална церемония на Годишните награди на b2b Media, която се състоя на 12 юли в София.

„Благодарим за оценката на усилията, които полагаме. Работата ни се основава на стремежа да допринасяме със собствените си възможности, експертиза и страст, за да подпомогнем образованието у нас. Цялата ни дейност е в посока да направим образованието по-достъпно, по-разбираемо, интуитивно и в крайна сметка да води до видими и ясни подобрения в живота на хората. Продължаваме да работим за въвеждането на иновативни образователни решения и качествено образование.“, коментира Владимир Колев, управител на издателство Клет България.

За осма поредна година в рамките на конкурса бяха наградени най-добрите компании, организации и личности за иновации, устойчиви и социално-отговорни кампании, благотворителни каузи, успешно развиващи се бизнеси и лидери. Участниците се конкурираха в над 30 различни категории.

В началото на 2020 г. издателство Клет България си поставя за цел да надгради подхода към учителите като се възползва от натрупаното знание за спецификата на техните нужди. В тази посока развива няколко ключови проекта, сред които онлайн инициативата насочена към преподавателите „Е-академия“, интерактивната образователна платформа iZZI, съдържаща над 50 000 образователни ресурса, готови видео уроци, анимации и помощни учебни материали.

Стартират и партньорска програма със СофтУни за надграждане дигиталните умения на учителите „Дигиталният учител“, както още редица инициативи и обучения в подкрепа на учители, ученици и родители.

Клет България с награда за успешно развитие на бизнес организация

Вижте още: