Лидерът при масажните столове Komoder - с награда за  “Иновативен дизайн”
На церемонията на годишните награди на b2bmedia Komoder бе наградена с трето място в категория “Иновативен проект/ иновативен дизайн”

На 12 юли 2022 г. световният лидер при масажните столове - Komoder, беше отличен с награда в категория “Иновативен проект” за “Иновативен дизайн” на Годишните награди на b2bmedia. Официалният представител на Komoder за България - Елмира Сюлюш прие наградата, която бе връчена за единствения масажен стол с 24 автоматични програми, които помагат за справяне със стреса и болката. “За нас като масажни столове Komoder, предлагащи един иновативен продукт в България и в цяла Европа, е удоволствие да видим, че всичките ни усилия са наградени”, Сподели Елмира Сюлюш по време на церемонията.

Komoder е световен лидер при масажните столове, благодарение на разработени иновации, които правят масажните кресла функционален помощник за мигновено справяне с умората. За да бъде устойчиво на стрес и стабилно физически, тялото се нуждае от добра почивка. Почивка, която Komoder гарантира чрез вече пуснатия на пазара TITAN II - единственият масажен стол с 24 автоматични програми и 6 масажни техники, разработени на 5 нива на интензивност на масажа и 8-инчов LED сензорен контролен панел. Чрез безупречен дизайн и качество на всеки един детайл, масажните столове Komoder превръщат офиса в пространство с неограничен досег до комфорт и креативност.

Лидерът при масажните столове Komoder - с награда за  “Иновативен дизайн” 
Изследванията показват, че нивата на стрес могат да бъдат намалени с 85% след релаксиращ масаж. Масажният стол може да изведе офис културата до нови нива на продуктивност и позитивност. Масажът през работния ден може да култивира среда без стрес, в която служителите да са отпочинали и вдъхновени. Със собствен корпоративен масажен стол, всеки от екипа може да направи своето презареждане по всяко време, когато усети нужда.

От здраве до подобрено качество на работата – ползите са безкрайни. Точно това е и мисията на Komoder - столове, които подобряват както физическото, така и психическото здраве.

В осмото издание на годишните награди на b2b Media за 2022 г.  се включиха едни от най-добрите предприемачи и компании - лидери на пазара, които представиха своите находчиви програми, проекти, стратегии и иновативни технологии. Тази година в конкурса са включени нови отличителни категории като “Предприемачество в отговор на криза”, “Кампания в отговор на криза” и “Социален проект в отговор на криза”.
 
Лидерът при масажните столове Komoder - с награда за  “Иновативен дизайн”
 

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...