Мая Калчева и Невен Дилков са „Бизнес лидерите на влияние“ 2023!

Наградите отличават лидери на мнение в различни бизнес и обществени сфери, които защитават важни каузи и успяват да вдъхновят другите

Мая Калчева, управител на „Нетера комюникейшънс“, спечели наградата „Бизнесдама – лидер на влияние“ за 2023 г., а основателят и изпълнителен директор на Нетера Невен Дилков стана „Бизнесмен – лидер на влияние“ за 2023 г.


Организаторът на конкурса b2b Media връчи наградите „Лидери на влияние 2023“ (Leaders of Influence Awards 2023) на официална церемония, която се проведе на 14 декември в София.

Събитието отличава бизнес лидерите, организационните мениджъри, и личностите с влияние, които променят света и хората около себе си по положителен начин.

„Те са най-добрите примери за положително въздействие сред нас и вече са се наложили като лидери на мнение в различни бизнес и обществени сфери, защитават важни каузи и успяват да вдъхновят другите“, посочват от b2b Media.

Мая Калчева и Невен Дилков са „Бизнес лидерите на влияние“ 2023!


Мая Калчева коментира: „Да получа наградата „Влиятелна бизнесдама“ е голяма чест за мен. Благодаря на b2b Media и журито за това признание! Освен като свое постижение, приемам тази награда и като доказателство за усилията и приноса на целия екип на Neterra.TV и нашата отдаденост да създаваме значими неща. Вярвам в силата на сътрудничеството и иновациите да стимулират положителната промяна. Това признание потвърждава отново нашия ангажимент за разширяване на границите и създаване на по-добър свят".

„Да бъдеш признат за „Влиятелен бизнесмен“ от b2b Media е наистина приятно и аз вярвам, че то се простира отвъд индивидуалните постижения. Във всички компании от семейството на Нетера винаги сме се стремили да създаваме нови стандарти не само в бизнеса, но и в насърчаването на културата на иновации и социалната отговорност. Тази награда ни радва много, защото ни показва, че нашият дългогодишен принос и положително влияние върху общността и индустрията се забелязват и оценяват", каза Невен Дилков.

Мая Калчева и Невен Дилков са „Бизнес лидерите на влияние“ 2023!

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...