Мая Калчева официално поема управлението на Neterra.TV и Neterra.TV+

През последните години тя е лидер на екипа, който предложи и реализира най-значимите проекти на компанията

Мая Калчева - оперативният ръководител „Маркетинг и комуникации“ на Нетера и компаниите от нейната група, стана управител на Нетера Комюникейшънс ООД.

В тази роля тя продължава да отговаря за развитието на платформите Neterra.TV и Neterra.TV+. Първата от тях е за линейно разпространение на български телевизии в чужбина, а втората – за достъп до първокласно авторско съдържание.

В Neterra.TV+ зрителите в България и по света могат да гледат онлайн с високо качество най-новите български филми, фестивали, лайфстайл събития и други видеоформати на живо и на запис.

„Светът на видеопотреблението много динамично се променя. Като технологична компания ние следваме тези тенденции отблизо и развиваме нашите услуги съобразно най-новите технологични решения. Целта ни е да предоставим на нашите потребители по-добър избор и по-качествено преживяване, така че те да могат да подбират съдържание, което да е подходящо за техния вкус и възможности за гледане“, коментира Мая Калчева.

През последните години Мая активно развива Нетера Комюникейшънс и е лидер на екипа, който предлага и реализира най-значимите проекти на компанията. Тя привлече към екипа доказани професионалисти и създаде ценни партньорства с редица български продуцентски къщи, компании, режисьори, актьори, кино дейци, институции.

В резултат платформата Neterra.TV+ стана домакин на значими кинофестивали като Master Of Art, CineLibri, Киномания, Sofia MENAR, Златен кукер, Ранно пиле и много други.

Neterra.TV+ има и собствен кино фестивал под формата на месечно предложение към зрителите да гледат над 20 избрани филма от европейското и световното кино.

Каталогът на https://neterra.tv/plus е достъпен без абонамент. Той се обновява непрекъснато. Зрителите имат избор дали да наемат, или да закупят филмите от платформата.

Neterra.TV е другата платформа на Нетера Комюникейшънс. Тя е предназначена за българите в чужбина, като вече над 15 години им предоставя достъп до най-гледаните български телевизионни канали, филми, предавания и музикални клипове във високо качество за целия свят.

Вижте още: