Мусала Софт отбелязва 10 години в Бургас

Мусала Софт, водеща технологична компания в областта на софтуерните решения, с гордост обявява десетата годишнина от откриването на своя офис в Бургас. През тези години компанията успешно развива своята дейност, предлагайки иновативни решения за клиентите си по целия свят.


“Честит празник на Бургас и Мусала Софт - Бургас. Десетилетие е сериозна възраст - и градът и Мусала Софт се промениха много. Сега сме по-иновативни, по-мъдри, още по-амбициозни и гледаме устремени напред заедно.” – сподели Елена Маринова, Президент и член на Борда на Мусала Софт.

За 10 години офисът в Бургас се превърна в център за иновации и развитие, където талантливи специалисти работят върху водещи проекти в областта на софтуера и технологиите за клиенти като IBM, VMware, SAP, ProCredit Bank, Generali и други. Мусала Софт създава устойчив екип от експерти, който предоставя иновативни решения в горещи технологични направления. Гордост за компанията е, че по-голямата част от служителите в Бургас работят в компанията почти от самото създаване на офиса. Те са част от успешното реализиране на ключови проекти в областите интеграция в облака, интернет на нещата, големи данни, изкуствен интелект и добавена реалност.

Компанията изгражда сплотена ИТ общност на местно ниво, партнирайки си с Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, Бургаски свободен университет, Природо-математическа гимназия „Академик Никола Обрешков“ и Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации. Партньорствата са част от цялостната стратегия на Мусала Софт за корпоративна социална отговорност, насочена към подкрепа на водещите академични институции и ИТ талантите на бъдещето.

„Мусала Софт е работодател с добро име, органична част от технологичната общност в Бургас. Това, че празнува рожден ден на 6 декември, е много символично. Тогава е Никулден, най-любимият ден на бургазлиите. Искрено желая просперитет на компанията и на нейните служители! И нека бургаският екип на Мусала Софт продължи да се разраства! Честит рожден ден!” – Димитър Николов, кмет на град Бургас в поздравителен адрес по случай празника на компанията.

Вижте още:

Годишните награди на b2b Mediaсе проведоха за десети път и се утвърдиха през годините като място за най-иновативните идеи, за отговорните бизнеси и предприемачи и за кампаниите с каузи.Голямата награда за...