Новият бранд на Оргахим – Spirit В духа на името си, брандът избра своята стартова мисия – да спонсорира първата българска експедиция, покорила един от най-трудните върхове в алпинизма – Серо Торе в Патагония.

Екипът, развял за първи път българското знаме на финала на този легендарен маршрут е подпомогнат от SPIRIT и ще помага, за да стигне историята за българския дух до повече хора.

Въпреки височината си от едва 3128 м се смята за един от предизвикателните върхове заради техническата си сложност, суровия климат и ледената му шапка, оформена от постоянните силни ветрове в южна Патагония.

В началото на активния сезон Оргахим пуска на пазара изцяло обновена продуктова линия под бранда Spirit.

Портфолиото на марката включва висококачествени продукти за интериор, насочени към потребители с високи изисквания за качество и за издръжливост на покритията и цветовете.

Разработката на продуктите отне на компанията около година, като в процеса боите бяха тествани многократно от професионалисти в боядисването. 

Асортиментът на  Spirit включва:

Spirit Impeccable White– висококачествена интериорна боя с безупречна белота и покривност

Бази за тониране Spirit

White Tint Base – за тониране на светли, пастелни цветове.
Matte: до 3 пъти по-висока устойчивост на триене спрямо водещия бранд бази за тониране на пазара; прикрива малки повърхностни дефекти; високо съдържание на титанов диоксид
Satin: до 7 пъти по-висока устойчивост на триене триене спрямо водещия бранд бази за тониране на пазара; позволява по-често почистване; високо съдържание на титанов диоксид

Semitransparent Tint Base – за тониране на средно наситени цветове
Matte: Висока покривна способност; прикрива малки повърхностни дефекти;
Satin: Висока покривна способност; позволява по-често почистване

Transparent Tint Base – за тониране на тъмни, наситени цветове
Matte: Прикрива малки повърхностни дефекти; съдържа специална дисперсия, осигуряваща дълготрайност на цветовете
Satin: Позволява по-често почистване; съдържа специална дисперсия, осигуряваща дълготрайност на цветовете

Spirit Primer - Полага се преди нанасяне на транспарентни бази за тониране. Намалява разхода на боя. Осигурява точност и равномерност на цвета.

Spirit Protect Lacquer – безцветен защитен лак за интериорни стени. Предпазва от замърсявания в дълбочина. Придава сатенен блясък на повърхностите.

За повече любопитни данни около експедицията вижте инфографиката.

Новият бранд на Оргахим – Spirit

Вижте още: