Огромен интерес към HR Industry 2023 – браншовото събитие събра професионалисти от цялата страна

Повече от 500 посетители и 31 изложители превърнаха изложението в истински празник на HR бранша

Дванадесетото издание на HR Industry – единственото изложение за представяне на продукти и услуги в сферата на човешките ресурси, премина при изключителен интерес в рамките на вчерашния ден – 9 февруари. Събитието се проведе в залите на дългогодишния си организационен партньор – Интерпред – СТЦ София.

В рамките на изложбеното пространство в зала София посетителите имаха възможност да се срещнат с 31 компании, предлагащи продукти и услуги за HR бранша, а в още четири зали паралелно се провеждаше семинарна програма с 19 теми по предварително обявен график, където представители на различни компании споделиха добри практики и най-актуалното в портфолиото си от услуги. В официалното откриване взеха участие представители на Министерство на икономиката, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Агенция по заетостта.

Вчерашният ден даде възможност на над 500 посетители в рамките само на един ден да се запознаят с всички новости и тенденции в помощ на планирането и изпълнението на задачите на HR-а през цялата година.

Снимки от изложението: https://www.flickr.com/…/jobtiger/albums/72177720305899091

Сребърни спонсори на изложението са planIT и Елана Фонд Мениджмънт.

Събитието се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Организационен партньор е Интерпред – СТЦ София.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...