10-та годишна Salesforce конференция идва през март под наслов “Join FORCES, take the LEAD”

Екипът на Некст Консулт с радост обявява, че за десета поредна година с подкрепата на Salesforce организира емблематичната годишна Salesforce конференция. Тази година конференцията ще се проведе в две държави – на 21 март в София, България и на 23 – в Букурещ, Румъния.

Във времена на непрестанна динамика и нестабилност на пазара водещата компания за дигитална трансформация в партньорство със Salesforce – лидерът в CRM и PaaS (Platform as a Service) решенията, поставя фокус върху подпомагането на топ професионалисти от Централна и Източна Европа и целия свят да преминат през този период на несигурност, предоставяйки им възможността да станат част от събитие, основаващо се на споделянето на знание, достъп до вдъхновяващи лектори, споделен от първо лице реален бизнес опит, демо на иновативни решения в реално време и не на последно място - възможност за нетуъркинг с водещи лидери от различни индустрии.


Програмата е съсредоточена върху тенденциите и добрите практики в оперативната ефективност, маркетинг автоматизацията, управлението на продажбите, обслужването на клиенти, електронната търговия, дигитализацията на професионалните услуги, бизнес анализите и визуалните анализи, системните интеграции и други актуални теми. Ще бъдат представени също практически примери за това как дигиталните технологии помагат на компаниите да работят по-ефективно и да бъдат по-успешни.

През последните месеци перспективите на пазара станаха по-малко оптимистини, но пък голяма част от най-значимите и успешни бизнес трансформации в света са се случили именно във времена на икономически спадове и нестабилност. Организаторите на конференцията истински вярват, че поемането на водеща роля и проактивният подход са единственият начин за справяне с предизвикателствата по пътя към растеж и развитие.

За да разкрият какво предстои, Некст Консулт ще обедини сили с най-високо ниво професионалисти и водещи мениджъри от екосистемата на Salesforce, FinancialForce, Tableau, MuleSoft, както и с лидери от Централна Източна Европа.

Заедно ще дискутират и ще обърнат специално внимание на най-важните етапи от изграждането на стратегия за дигитална трансформация, кои са ключовите фази от реализирането на такъв всеобхватен проект и върху какво ще се фокусира бизнес автоматизацията през 2023 година. И за финал, но не последно по важност, участниците в конференцията ще имат възможността да научат повече и да получат практически съвети за това как да адаптират бизнес моделите си към текущата ситуация и предизвикателствата на пазара, как да отговорят на все по-взискателните и променливи клиентски очаквания и как да гарантират успех за бизнеса си и водеща позиция в индустрията.

Може би един от най-интересните моменти в програмата безспорно ще бъдат редица водещи компании от България и Румъния, чиито мениджъри лично ще споделят своя опит в дигитализацията на бизнеса и уроците, научени по пътя.
Скоро ще бъде отворена регистрацията за участие в конференцията. Следете, не я пропускайте!

Вижте още: