Оптимъл Пеймънтс се трансформира в PaysafОптимъл Пеймънтс, една от водещите световни компании, предоставящи решения за плащания, анонсира новата си идентичност и име.

Компанията, регистрирана в България под името Paysafe България, обединява в себе си две други фирми: Скрил, водеща компания в сферата на цифровите портфейли и NETELLER. Новата структура ще се превърне в ключов работодател, който ще привлече голям брой нови служители през 2016 година.

Paysafe България е главното подразделение, което поставя под един покрив общия за цялата група „Отдел за грижа на клиента“, който обслужва хора от целия свят. Друга ключова дейност на Paysafe България е управлението на предоставяните от фирмата технологични услуги в Европа.

Paysafe представи своята нова идентичност по време на официална церемония на 11 ноември 2015 г. Събитието, на което фирмата представи своята програма за подбор на човешки ресурси, се състоя в Capital Fort, където новата компания разполага с офиси на три етажа.

„Изключително сме щастливи да представим плановете ни за растеж и новата идентичност на компанията,“ коментира Илияна Търнина, директор и вицепрезидент Операции, Paysafe България. „София е ключова локация за групата, а планът ни за подбор на мотивирани експерти е изключително амбициозен и цели привличането на голям брой служители през следващата година.“

Вижте още: