Параграф 42 става предпочитан партньор на Ketchum и за Северна Македония

След продължително успешно партньорство с Ketchum за България, ПР агенцията Параграф 42 е избрана за предпочитан партньор на глобалната комуникационна агенция и за Северна Македония. Първият съвместен проект за тази страна се очаква да стартира до края на този месец.

За реализацията на кампании на този пазар ще се разчита на местни професионалисти, познаващи добре бизнеса и комуникациите в страната. Стратегическото управление ще се извършва от екипа на Параграф 42, която е и част от комуникационната група The Smarts.

По мнението на д-р Александър Христов, управляващ партньор на ПР агенцията, партньорството дава чудесни перспективи не само за комуникациите на глобални брандове, а и на български, които търсят възможности за експанзия в Северна Македония.

Ketchum, част от Omnicom group, е глобална комуникационна компания, с централа в Ню Йорк и с офиси и партньори в над 70 страни по света. Според авторитетната класация Global Top 250 PR Agency Ranking, създадена и развивана от Provoke media, тя е петата по големина ПР агенция в света.

Вижте още:

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...