Промени в ръководството на Агрополихим

Филип Ромбаут вече няма да заема позицията на Изпълнителен директор, а Теодор Пецов ще поеме управлението на производствената дейност

Г-н Филип Ромбаут, който има ключова роля в преобразяването и утвърждаването на компанията като пазарен лидер в региона, се оттегля от позицията „Изпълнителен директор". Той остава на поста Председател на съвета на директорите и ще фокусира дейността си върху стратегическото развитие на компанията.

Като „Директор производство“ в Агрополихим влиза Теодор Пецов. Той ще има ключова роля за организацията, контрола и координацията на цялостната производствена дейност в дружеството.

Теодор Пецов е с над 22 години професионален опит в производството, по-голямата част от които е на ръководни позиции. Последната заемана позиция е ръководител „Индустриално производство“ в Хайделберг Матириълс, България като успоредно с това е и Изпълнителен директор (съвместно управление със Солвей Соди АД) на Девня Варовик АД. Отговарял е за производствата на дружеството в град Девня и град Димитровград, както и за кариерите за варовик, мергел и пясък в страната.

Притежава магистърска степен по електроинженерство от Техническия университет в град Габрово и Университета Мартин Лутер - град Хале-Витенберг, Германия, както и сертификати от успешно завършени лидерски програми и инженерни обучения в България, Франция и Италия.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...