„R&M България Производство“ спечели наградата  „Работодател на годината 2022“ на Агенцията по заетостта

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ („R&M България Производство“) бе отличена с награда „Работодател на годината 2022“ в категорията „Активни заедно“ на 19-ото издание на традиционния годишен форум, организиран от Агенция по заетостта. На събитието за награждаването присъстваха вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров, заместник-министрите Надя Клисурска, Наталия Ефремова и Емил Мингов и председателят на Комисията по труда, социалната и демографската политика в Народното събрание Георги Гьоков.

Категорията „Активни заедно“ отличава работодатели, които в резултат на сътрудничество с Агенция по заетостта и бюрата по труда помагат на хора в нужда и в труден момент от живота.

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ е ключов работодател за столичното бюро по труда „Сердика“ и е първата компания, която откликва на призивите за наемане на украински граждани след избухването на войната в Украйна.

„R&M България Производство“ спечели наградата  „Работодател на годината 2022“ на Агенцията по заетостта

Инициативата, която донесе отличието на „R&M България Производство“, бе подкрепата за украинското семейство Наталия и Олександр Крилови, които намират убежище в България. Благодарение на добрата работа и сътрудничество между „R&M България Производство“ и Агенцията по заетостта семейството вече шест месеца е част от екипа на компанията. Заедно с тях вече работят и още шестима украински граждани.

„За екипа на „R&M България Производство“ грижата за хората е основна движеща сила. Работим активно, за да осигуряваме среда на сигурност и комфорт за нашите колеги, близки и обществото. Благодарим за отличието и сме щастливи, че прекрасното сътрудничество със специалистите от Агенция по заетостта – район Сердика и бюрото по труда дават такива добри резултати“, коментира Станка Стоянова, мениджър „Човешки ресурси“ в „R&M България Производство“. „Най-важното е, че подкрепихме Наталия и Олександр заедно с още шестима украински граждани, за което искрено благодаря на колегите си от отдел „Човешки ресурси“, с които успяваме да осъществим тези прекрасни инициативи“, допълва още тя.


„R&M България Производство“ спечели наградата  „Работодател на годината 2022“ на Агенцията по заетостта

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...

Институтът за развитие на публичната среда съвместно с Фондация „The Convo“ стартира кампания „България, ти имаш суперглас”, за да прикани хората да...