Saeco IncantoОснователят на Асоциацията на българските баристи Йордан Дъбов и актьорите от ХаХаХа Импро презентираха емоцията от доброто кафе и майсторството в приготвянето и сервирането на кафе от Saeco.

Saeco представи най-новите модел автоматични кафемашини Saeco Incanto. Качествата и функциите на машините бяха презентирани от професионалния бариста Йордан Дъбов, който говори за емоцията от доброто кафе и майсторството в приготвянето и сервирането на кафе напитки. Дъбов очерта принципите за подготовка на кафе в домашни условия и даде ценни насоки за приготвяне на първокласно кафе у дома със Saeco Incanto. Специални гости на събитието бяха и актьорите от ХаХаХа ИмПро Театър, които разиграха по забавен начин асоциациите, които истински хубавото кафе предизвиква в хората.

Автоматичните кафе машини Saeco Incanto запазват традиционния за марката елегантен дизайн. Визията следва италианската страст към естетическото и красивото, заключвайки в себе си 30 години традиции, опит и иновации в приготвянето на автентично италианско кафе.

Saeco залага на изцяло керамични мощни мелачки, които гарантират по-дълъг живот на машините. Едновременно с това технологията „consistent performance in time“ осигурява високо качество на кафето.

Основно предимство на Saeco е лесната употреба, осигуряваща различни видове кафе специалитети с натискането само на един бутон. За ценителите на гъстата пяна е предвидена и патентованата Saeco кана за разпенване на мляко с двойна камера, която гарантира постоянен поток от плътна и дълготрайна млечна пяна.
Saeco продължава традицията да предлага иновативни решения с патентования воден филтър AquaClean, който осигурява съвършено чиста вода без нужда от премахване на накипа в рамките на 2 години.
 
Ако сте любител на доброто кафе, докажете своята страст, като участвате в играта на Saeco на https://goodlife.bg/saeco.

Вижте още: