Acronis Global Cyber Summit обединява лидери с идеи за бъдещето на съвременната киберзащитаЛидери в технологичната индустрия и експерти по киберсигурност са готови да споделят възгледите си по време на виртуалното събитие за активно ангажираните с киберзащита

Acronis, глобален лидер в киберзащитата, обяви няколко от основните лектори и панелисти, които ще участват в годишния Acronis Global Cyber Summit 2020, който ще се проведе под формата на безплатно виртуално събитие от 19 до 21 октомври 2020 г.

Стартирало през 2019, Acronis Global Cyber Summit е водещото събитие за ИТ професионалисти, което предоставя с полезни възгледи, решения и стратегии за ефективна киберзащита. Събирайки доставчиците на услуги, риселъри, ИТ директорите и други събитието е най-голямото по рода си, което събира лидерите и експертите в бранша, за да споделят своите възгледи и постижения в областта на киберзащитата.

“В тези времена, изпълнени с предизвикателства, се засилва необходимостта от цялостна киберзащита, поради което предоставянето на виртуално място, където лидерите в областта могат да споделят своя опит, е по-важно от всякога,” каза основателят и главен изпълнителен директор на Acronis Сергей Белоусов. “Нашата цел за тазгодишното събитие е да дадем различни възможности на всички наши партньори и клиенти, както по отношение на техните нужди от защита, така и за развитие на техния бизнес. Експертите, които се присъединяват към нас, ще предоставят полезна информация, която участниците могат незабавно да приложат на практика, за да гарантират успеха на своята организация.”

С признати ИТ експерти по киберсигурност от цял свят, участниците ще открият ценни инструменти, партньорски обучения и прозрения за защита на данни, системи и приложения. Регистрацията за безплатния виртуален Acronis Global Cyber Summit 2020 вече е отворена на https://acronis.events/summit2020/.
Лидерите по киберзащита

Начело на списъка с лектори на събитието през 2020 г. ще бъде ветеранът от индустрията и визионер René Bonvanie, който има над 35-годишен опит в киберсигурността и софтуерната индустрия, включващ успехите в Palo Alto Networks, Business Objects, Veritas и Oracle. Той е създал историята на Palo Alto Networks от нулата и я е превърнал в най-голямата компания за корпоративна сигурност.

По време на Acronis Global Cyber Summit 2020 също ще има представяне от Sir Julian King. Като бивш еврокомисар в Съюза за сигурност и бивш посланик на Великобритания във Франция и Ирландия, Sir Julian е запален по киберсигурността и по това, какво тя означава за днешния свят.

“Киберсигурността достига до сърцето на нашите общества,” отбелязва Sir Julian. “От осигуряването на целостта на нашата критична цифрова инфраструктура, системата на взаимосвързания ни живот, до борбата с незаконните и престъпни злоупотреби онлайн, до модерирането на дигиталния разговор, който играе толкова важна роля в съвременните демокрации. Съмишлениците на публичнитете и частните организации трябва да работят заедно, за да направят сигурно общото цифрово пространство.”

Други забележителни експерти по информационни технологии и киберсигурност, които ще се включат са:

    • Larry Walsh – Главен изпълнителен директор и главен анализатор, The 2112 Group

    • Rayanne Buchianico – Собственик, ABC Solutions, LLC

    • Rich Freeman – Изпълнителен редактор, ChannelProNetwork

    • Joel Zaidspiner – Асоцииран издател, ChannelPro-SMB Magazine

    • Jay McBain – Главен анализатор, Forrester

    • Robyn Westervelt – Директор по проучванията, IDC, Security & Trust

    • Carole Theriault – Главен изпълнителен директор, Tick Tock Social Limited, и един от домакините на Smashing Security

Към тези известни експерти ще се присъединят ръководители и ИТ специалисти на Acronis, които ще споделят техническия напредък и бизнес възможностите за киберзащита:

    • Serguei Beloussov, Изпълнителен директор на Acronis

    • Candid Wüest – Вицепрезидент, Изследвания за киберзащита, Acronis

    • Stanislav Protassov – Президент по технологии и съосновател, Acronis

    • Nick Grebennikoff – Главен директор по развитието, Acronis

    • JJ Jager – Старши вицепрезидент, Кибер платформи, Acronis

Пълен списък на лекторите и панелистите можете да намерите разположение на https://acronis.events/summit2020/#s-speakers.

Сесии и уъркшопи
По време на Acronis Global Cyber Summit ще бъдат проведени повече от 30 сесии, обхващащи широк спектър от теми за крайни потребители и партньори, включващи: истории на успеха за разработчици за автоматизиране и интегриране на киберзащита; най-добри практики и инструменти за извършване на оценки на киберсигурността; моделиране на ценообразуване и печалба; внедряване на съвременни продажби и маркетингови стратегии и тактики.

Планираните сесии и уъркшопи ще обхващат теми като: “Как модерните доставчици на услуги печелят в света на отдалечената работа”, “Насоки в киберзащитата”,  “Привличате ли правилните клиенти?” и “Как модерните доставчици на управлявани услуги печелят в света на отдалечената работа”.

В сесиите ще участват експерти като Amy Babinchak, Microsoft MVP и собственик на Harbor Computer Services, Third Tier, и SellMyMSP, Erick Simpson, съосновател на един от първите доставчици на услуги в индустрията „Pure Play“ и създател на методологията MSP Mastered™ за подобряване на бизнес ефективността на управляваните услуги, Karl Palachuk, който е построил и продал два бизнеса за управлявани услуги и е основател и президент на Sacramento SMB IT Professionals Group.

Всяка част от събитието ще бъде модерирана от Amy Luby, Acronis Chief Channel Evangelist.

"В частта за доставчиците на услуги ще се фокусираме върху споделянето на най-добрите практики от MSP към MSP, реалния опит, подводните камъни, които трябва да се избягват, и задължителните елементи при изграждането на организация за услуги от първо ниво на сигурност,” обяснява Luby. “Ще научим от някои от най-добрите в бизнеса - доказани предприемачи на MSP-та, които са били изключително успешни, ще споделят своите съвети, трикове и тайни за изграждането на модерна, гъвкава и печеливша организация за услуги за сигурност."

Acronis #CyberFit академия - обучение и сертификация

В първия ден от Acronis Global Cyber Summit 2020 присъстващите ще имат възможност да участват в професионално обучение, водено от експертите по киберзащита на Acronis. Тези обучителни сесии ще позволят на ИТ професионалистите да се докоснат и научат от експертизата на Acronis.

Спонсори на събитието
Спонсорите на събитието са неразделна част от успеха на Acronis Cyber Summit 2020. Тази година за нас е чест да приветстваме диамантения спонсор, GoDaddy Pro и Apple Print & Creative.

“GoDaddy Pro се гордее, че е диамантен спонсор на Acronis Global Cyber Summit 2020. Сега повече от всякога киберзащитата е задължителна за много бизнеси, особено за малките и средни организации, които трябваше бързо да превключат на отдалечен модел на работа поради пандемията” каза Patrick Pulvermueller, Partners Business President, GoDaddy. “Заедно с Acronis, чрез нашето социално движение #OpenWeStand, успяхме да подкрепим малките и средните бизнеси с услуги през тези предизвикателни времена.”

За повече информация или за регистрация за безплатното онлайн събитие посетете: https://acronis.events/summit2020/


Acronis Global Cyber Summit обединява лидери с идеи за бъдещето на съвременната киберзащита

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...