Acronis назначи Amy Luby за Channel Chief EvangelistAcronis, световен лидер в киберзащитата, обяви, че Amy Luby, уважаван специалист в общността на доставчиците на ИТ услуги, се присъединява към компанията като Channel Chief Evangelist. В тази си нова роля тя ще покаже на доставчиците на ИТ услуги как включването на киберзащита към портфолиото от услуги дава възможност за разрастване на техния бизнес.

Като успешен и признат лидер в областта на ИТ услугите, Amy Luby има богат опит в развитието на програми за продажби и привличането на доставчици на ИТ услуги. Притежава висока техническа експертиза и познания за бързо развиващия се глобален пазар за управление на облачни услуги и услуги за сигурност. Неотдавна Luby е работила в Carnegie Technologies, модерен доставчик на IoT. Преди това е заемала управленски позиции в базираната в Австралия Sinefa, Trend Micro и SYNNEX Corporation.

“Amy Luby се присъединява към Acronis в най-подходящият момент, когата повече от всякога, основната цел е предлагането на доставчиците на услуги на подобрени услуги, които осигуряват лесна, ефективна и сигурна киберзащита, като същевременно увеличава приходите в тези предизвикателни времена. Amy ще покаже на доставчиците на услуги, че имат възможност да доставят решения, които гарантират, че клиентите им са #CyberFit и са готови да се изправят срещу всякакви нови заплахи за техните данни, приложения и системи,” каза Gaidar Magdanurov, Acronis Chief Cyber Officer.

Като член на екипа за продуктов маркетинг на Acronis, една от първите задачи на Luby ще бъде въвеждането на доставчиците на услуги в Acronis Cyber Protect Cloud, което е от съществено значение за обслужването на разпръсната, отдалечена инфраструктура, като по този начин ще се предоставят критични услуги, с цел помагане на клиентите в процеса на справянето им с последиците от пандемията от COVID-19.

Acronis Cyber Protect Cloud е цялостно и ефективно решение, което обединява киберзащита чрез интегриране на бекъп, възстановяване след срив, базирана на изкуствен интелект защита от зловреден софтуер, отдалечена помощ и сигурност в само един, надежден инструмент. Резултатът е по-висока рентабилност, по-лесно спазване на SLA (споразумения за ниво на обслужване), по-голям контрол на разходите и невероятно висока производителност – всичко това без да се налага на доставчиците на услуги да наемат скъпи специалисти по сигурността. Това е най-модерния управляем софтуер за киберзащита на пазара от надежден доставчик, чиито решения вече водят в резултатите на независими тестове със своята бързина, лекота на използване и ефективност.

“Необходимостта, която изпитва общността на доставчиците на услуги, по отношение на драстичното обновяване на продуктите и услугите, които се предлагат на клиентите, никога не е била по-остра или неотложна от настоящия момент, предвид огромния напредък в киберзащитата, при което Acronis продължава процеса по обновяване и усъвършенстване. На доставчиците на ИТ услуги е предоставена огромната възможност да засилят предложенията си за киберзащита, което позволява от друга страна увеличаване на приходите, намаляване на разходите, опростяване на лицензирането и превръщането им в незаменим партньор за своите клиенти. Аз съм силно развълнувана от тази възможност.” каза Amy Luby, Channel Chief Evangelist в Acronis.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...