Deichmann представя колекция пролет/лято 2020Най-новите модели при обувките са показани за първи път изцяло онлайн

Модният бранд Deichmann представя новата си колекция пролет/лято 2020 г. изцяло онлайн. Тя се отличава с голямо стилово разнообразие и вдъхновява със свежи цветове и забележителни модели.

Характерно за тенденциите през новия пролетно-летен сезон е, че спортното среща елегантното. Застъпени са както искрящият неон, така и меките пастелни тонове, а вечният животински принт е съчетан с микс от различни материи.

Този сезон за пореден път сникърите завладяват модната сцена, следвани от вечните лоуфъри и удобните балерини.

Грубите бели сникъри с дебела подметка, неизменна част от гардероба ни, сега са допълнени от пъстри детайли, предимно в неон и нови променливи гланц-ефекти. Свежест в спортния стил внасят и малките цветни акценти в ярки тонове като синьо, жълто или червено, а подметката остава бяла и груба.

Суперелегантните обувки на висок ток създават бляскава визия в стил Girl Boss. Тънките и масивни токове в комбинация с ярки цветове са хит това лято.

Топ тренд в модните тенденции през сезон пролет/лято 2020 остават балерините както в класическия си вид с нежна панделка, така и в летен вариант с каишка на петата - разбира се, с голямо разнообразие и при цветовете.

Актуална модна тема за сезона определено остават и платформите. Класическите летни модели с клиновиден ток подчертават женствената визия, а благодарение на XL – платформата издълженият силует не е мираж...

Удобните чехли и равните сандали веднага ви поставят в режим „релакс“. С голямо разнообразие – спортни и елегатни, с масивна и тънка подметка, с бляскави елементи, в неонови и много други цветове, те са готови да ви преведат и през най-горещите дни със стил.

Най-актуалните тенденции при обувките за предстоящия моден сезон ще откриете на изключително добри цени и качество в online магазина на Deichmann на www.deichmann.com. Следете и страниците ни във Facebook и Instagram за още модни вдъхновения и интересни изненади.


Deichmann представя колекция пролет/лято 2020

1649088-3


Deichmann представя колекция пролет/лято 2020

Вижте още: