Acronis с обновен партньорски портал за своите доставчици на услуги, риселъри и дистрибуториAcronis, глобален лидер в киберзащитата, представи обновения си партньорски портал, който предоставя разширени възможности за маркетинг и продажби на доставчиците на услуги, риселърите и дистрибутори в партньорската програма #CyberFit Partner Program. Новият портал е разработен изцяло в полза на партньорите, осигурявайки лесен достъп до съдържание, инструменти и обучения, които ще им помогнат да изградят успешен бизнес в областта на киберзащита.

Предвид огромния растеж на облачната екосистема на Acronis, която се е удвоила от 2018 насам, компанията обнови партньорския си портал с познат, лесен за използване интерфейс, предоставяйки нови възможности, които помагат на партньорите да максимизират потенциала и рентабилността на портфолиото си за киберзащита.

“Acronis знае, че нашият успех е пряко свързан с успеха на нашите партньори, поради което ние правим всичко възможно, за да ускорим техния бизнес растеж. Наскоро представихме Acronis Cyber Protect Cloud, който дава възможност за допълнитела печалба на партньорите ни, както и подобрени стимули за наскоро обявената партньорска програма #CyberFit Partner Program,” каза Jan-Jaap “JJ” Jager, Chief Revenue Officer в Акронис.

Новият партньорски портал е достъпен на шест езика. Част от направените подобрения са, както следва:

• По-лесно управление с помощта на централен панел;

• Готово и DIY маркетингово съдържание;

• Специализираното обучение от Acronis #CyberFit Academy и други.

Acronis с обновен партньорски портал за своите доставчици на услуги, риселъри и дистрибутори

Партньорите, които са участвали в тестването на новия портал, потвърждават, че новите възможности ще им бъдат от полза и ще им помогнат да рационализират своите продажби и маркетингови инициативи.

“Acronis създаде изключителен потребителски интерфейс с новия си партньорски портал. От управление на продукти до техническа поддръжка, ние се чувстваме по-свързани от всякога с екипа на компанията и продължаваме да се учим как да подобряваме собствения си опит в продажбите в новата платформа,” каза Evangelos Tselios, Cloud Product Manager в interworks.cloud. “Новият партньорски портал е добре организиран и пълен с полезно съдържание и информация. Той е чудесен пример за това в каква степен Acronis цени своите партньори.”

Жива демонстрация на новия партньорски портал ще бъде представена по време на уебинар, който ще се проведе в  28 април. За регистрация и допълнителна информация - https://promo.acronis.com/20210428-Global-FY21-Q2-EN-Acronis-Partner-Portal-Launch_LP1-Registration.html .

За да повече информация относно партньорската програма Acronis #CyberFit Partner Program, посетете https://www.acronis.com/en-us/partners/.

Вижте още: