Арт, музика и вълшебства на необикновеното представяне на книгата за пораснали деца на актрисата Мира Котева - "Приказки с Мира"Арт, музика и вълшебства Ви очакват на нестандартната премиера на първата книга на актрисата Мира Котева „Приказки с Мира“, която ще се проведе на 11 юли от 16 часа в Кино & Бар Кабана, гр. София, с вход свободен.

С дебютната си книга, актрисата предлага на всички пораснали деца един алтернативен прочит на любими приказки от детството. Класическите истории „Синята брада“, „Пепеляшка“, „Малката русалка“, „Снежанка“, „Румпелщилцхен“ и „Красавицата и звяра“ ще оживеят в неделния следобед в Кино Кабана с цялата дълбочина на чувствата, емоциите и копнежите на героите, събаряйки бариерата между приказното и човешкото.

Мира, която на същия ден празнува и своя рожден ден, ще влезе в ролята на Орисницата и ще отведе гостите на събитието на шеметно пътешествие из истории за чудеса, за магии и вълшебства, за любов и ужас, за доверие и предателство. Истории, които остават вечни. Гостите ще разберат какво стои зад метафорите в приказките, ще влезнат под кожата на героите и ще се срещнат очи в очи с техните страхове и мисли.

Програмата на събитието включва пленителни музикални изпълнения с красавицата Петя Славкова и акустични акорди за душата с Илин Папазян - Ninio. Предизвикателства с награди ще отправя водещият-певец Теодор Койчнов – Тео.

Зловещ кът „Синята брада”, със специалното участие на Head Hunters Barbershop ще предложи на най-смелите мъже атрактивно безплатно оформяне на брада, а убийствено модерния резултат, ще е достоен за истинско любовно отмъщение.

Вълшебни коктейли с приказни съставки ще отворят сетивата Ви за магични преживявания със „Седемте джуджета“ и „Злата мащеха“, ще разкрият накъде води „Златната нишка“ и ще потопят сърдечните терзания в сладко-солена „Морска пяна“, специално приготвена за влюбените от Малката Русалка.

Книгата „Приказки с Мира“ може да бъде намерена от читателите в книжарници Сиела и на сайта на проекта https://prikazkismira.com/

Арт, музика и вълшебства на необикновеното представяне на книгата за пораснали деца на актрисата Мира Котева - "Приказки с Мира"

Вижте още: