Балкански лидер е финалист за Строителните Оскари 2020Президентът на Северна Македония връчи първото отличие за NASTEL BUSINESS CENTER

Една от най-успешните строителни компании на Балканите е финалист за престижния конкурс за Луксозно строителство, архитектура и дизайн, който ще се проведе на 30 септември в хотел Маринела, София.

Гала-вечерта, която ще отличи лидерите в строителния бранш, ще завърши с благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на  SOS Детски Селища България.  Сметката за кампанията "Строителните Оскари в подкрепа на "SOS Детски селища България" е BG48RZBB91551000365058, а събраните средства ще бъдат обявени по време на събитието.  
Международното участие в Десетото юбилейно издание на Строителните Оскари 2020 ще представи компания, получила международно и национално признание през годините, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. 

Nastel Skopje завърши поредния си луксозен проект в сърцето на македонската столица - NASTEL BUSINESS CENTER.

Балкански лидер е финалист за Строителните Оскари 2020

Настел Скопие е строителна компания, основана през 2002 г. и с всеотдайна работа стана лидер на вътрешния пазар. Сградите на фирмата са свидетелство за надеждност, качество, бързина на изграждане и професионализъм. С опит, натрупан с 40 завършени проекти в Скопие, Настел непрекъснато подобрява качеството и задава нови тенденции в строителството в Северна Македония.

Основателят на компанията е Euro Suisse Credit AG и Alpina. С реални активи от 60 милиони евро, без никакъв дълг към банка и доставчик. Nastel е финансово мощна компания да самофинансира проектите си.

Nastel Business Center е сграда, предоставяща ефективност и приятелска работна среда. Офис сградата от клас А има ефективен дизайн и високо техническо ниво на спецификация, оборудвана с марки от световна класа. Една от основните характеристики на сградата е нейната гъвкавост и адаптивност към нуждите на наемателите, с възможност както за отворен план, така и за клетъчни пространства, съобразени с най-високите стандарти.

Общата използваема офис площ от 8650 м² е разделена на 5 нива, а търговската площ от 1330 м² се намира в приземния етаж на сградата. Има и 2 подземни нива за паркинг.
В чест на изтъкнатите бизнес успехи в икономиката за 2016 г. Асоциацията на търговските камари организира официална академия и въпреки огромната конкуренция, компания Nastel Скопие получи "Златна награда" за отлични постижения в строителството и за непрекъснато повишаване на стандартите за качество в сектора.

Балкански лидер е финалист за Строителните Оскари 2020

През 2019 г. най-новият проект Nastel Business Center, изграден с най-висококачествените строителни материали, донесе още едно престижно признание за фирмата. Бяха отличени компаниите, които допринасят за развитието на икономиката и утвърждават македонското качество в страната, а международните награди бяха връчени от президента на Асоциацията на търговските камари на Северна Македония, г-жа Данела Арсовска и от президента на Република Северна Македония, г-н Стево Пендаровски.

Досегашни носители на престижните награди LUXURY Property AWARDS са най-големите и успешни строителни компании не само у нас, но и в Европа.

1671641_-1

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...