BILLA България ще зарадва 2000 щастливци за своя 20-ти рожден денЗа първи път, потребителите имат възможност да използват обновената програма за лоялност в магазините на търговската верига

BILLA България празнува 20 години от стъпването си на българския пазар. От 2000 година, когато първият магазин от веригата отваря врати, до момента, компанията разполага със 131 магазина в 38 града в България.

Днес BILLA e предпочитан избор за голяма част от българските потребители за покупка на богато разнообразие от висококачествени продукти на достъпни цени.

По случай рождения си ден, веригата стартира томбола за всички свои клиенти, в магазините си в цялата страна. Тя ще продължи до 21 октомври, след което ще бъдат изтеглени 2000 печеливши. Те ще получат ваучер за пазаруване в търговската верига на стойност 100 лв. Това е и първата кампания на търговската верига, в която потребителите имат възможността да използват своята обновена програма за лоялност.

„Преди по-малко от две седмици, лансирахме новата BILLA Card. За този кратък период от време, над 17 000 нови картодържатели бяха регистрирани в системата ни. Около 50% от тях са попълнили своите данни дистанционно – през нашия сайт или през мобилното приложение BILLA APP. Тези резултати са наистина впечатляващи! Вярваме, че заедно с нашите клиенти можем да постигнем много повече – и настоящата томбола е чудесна възможност да направим още една стъпка напред, към утвърждаването на новата програма за лоялност,“ сподели Норберт Мисбрандт, управител на търговската верига.

Участието в томболата за рождения ден на BILLA изисква реализиране на покупка за минимум 15лв., използвайки BILLA Card. При издаване на касовата бележка на каса, върху нея се отпечатва код, който трябва да се регистрира на сайта www.billapromo.bg. Завършването на регистрацията онлайн е последната стъпка, която гарантира включване в промоционалната кампания. За целта, може да се използва както новата карта за лоялност, издадена след 10 септември, така и старите пластики, които продължават да са валидни до 10.03.2021г. Веригата съветва своите клиенти да не чакат последния момент за подмяна на картата, а да го направят още сега, за да се възползват от всички предимства, които новата BILLA Card дава.

Освен чрез настоящата томбола, търговската верига отбелязва своя 20-ти юбилей и с допълнителни промоционални активности. Те обхващат периода 24 септември – 7 октомври. Сред тях са 25% отстъпка на три групи продукти от четвъртък до събота и от неделя до сряда, 1+1 оферти (покупка на 2 броя продукти, на цената на 1), както и много други.

Потребителите могат да открият пълната информация за продуктите, включени в промоцията, в актуалната седмична брошура на BILLA България.

Вижте още: