Бизнес събитието на годината предстои през мартНай-новите методи за постигане на бизнес превъзходство ще бъдат представени по време на икономическия форум: Business excellence 2022

Селекцията на най-добрите компании за 2018 година приключи

Нетрадиционен подход към бизнеса, провокиращи и завладяващи истории от световни и български лидери в различни сектори. Това ви очаква на 21 март 2019 г. в хотел Маринела, зала EFE, където ще се проведе Икономическият форум „BUSINESS EXCELLENCE 2022” и петото издание на Годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”, организирани от групата на сп. Business Lady, сп. Bulgaria Business Review и Business Lady Club.

Как да постигнембизнес превъзходство и отлични икономически постижения, преминавайки преззалагане на правилната стратегия, към новите модели на управление,професиите и уменията на бъдещето, спецификите на различните поколения потребители иновият свят на комуникациите и маркетинга. 

Дигиталната трансформация набизнеса ще разкрие нов свят на роботика, изкуствен интелект, Internet ofthings, Blockchain, Кибер сигурност и квантов компютър. Много технологични и виртуални изненади очакват гостите на форума. 

Вече пета година Годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” отличаватнай-добрите компании в различните индустрии, като дават гласност напостиженията им и фокусират общественото внимание върху иновативните иуспешни модели за управление.

Билети и повече информация тук: https://awards.companyoftheyear.eu/bg/


Бизнес събитието на годината предстои през март 

Вижте още: