Бизнесът в действие„Бизнесът в действие“ е 3-дневен бизнес форум, който ще се проведе за 11-та поредна година в София на 1, 2 и 3 април в Интер Експо Център.

Събитието има за цел да срещне младите хора с представители на водещи български компании, за да могат първите да придобият, както теоретични, така и практически познания в сферата на бизнеса. Организатор е международната студентска организация AIESEC, която вече повече от 20 години се стреми да развива лидерския потенциал у младите хора в България.

В днешно време, за да започнеш своята кариера, не е достатъчна само дипломата. Студентите се нуждаят от практика и поглед върху реалната бизнес среда – неща, които университета не може да предостави. „Бизнесът в дейстиве“ е инициатива както за студенти, така и за наскоро завършили, които искат да тестват уменията си и да открият възможности за кариерно развитие. Форумът включва бизнес симулации, обучения, дискусии и вдъхновяващи презентации.

Бизнесът в действиеОрганизаторите споделят: „Искаме да покажем, че има достатъчно възможности за развитие в България, както и че си заслужава студентите да останат и да градят кариерата си тук“.

Участие тази година ще вземат компаниите PwC, EY, DHL, Fibank, JTI, Concentrix, Hilti, AIG, Епо Нова, Заедно в час, Zapomedia, investor, Hellenic и Kamenitza.

Сред лекторите на „Business in Practice” ще бъдат Катя Тодорова – Основател на MEmotion и маркетинг визионер за Уча.се. Милен Иванов –Директор на The Founders Institute, Sillicon Valley за България, Любомира Велчева – Изпълнителен директор на Фондация „Международната награда на херцога на Единбург - България“ и съосновател на 9 Academy, Стилян Запорожанов – маркетинг експерт, съосновател на Zapomedia, Елена Радева – Старши професионалист по човешки ресурси с 18 години опит в HR областта и много личности с опит в областите на Предприемачеството, Маркетинг, Човешки ресурси и Бизнес.

Бизнесът в действиеПървият ден ще бъде посветен на успешни истории в България и уъркшопи и обучения в 4 различни панела: Бизнес, Човешки ресурси, Маркетинг и Предприемачество.  А вторият ден ще е за решаване на реални бизнес казуси, които са предоставени от компаниите-участници. Тази година по-голямата част от фирмите ще приютят решаването на казуса си в своите офиси и по този начин ще бъде предоставена възможността да се докоснат до истинската работна атмосфера.  Последният ден ще завърши с награждаване на участници и обучение на тема „как да изготвим CV”, което ще бъде проведено от Enhancv  и дискусия на тема „ Най-добрата инвестиция“.


Повече информация относно събитието ще може да намерите на bip.aiesec.bg.

* b2b Media е медиен партньор на събитието.

Вижте още: