Български архитект от Виена с изложба в СофияАрх. Петър Тодоров, основател и съдружник в  Skyline Architekten  представя  реализации и проекти, заедно с виенското си бюро, както и свои собствени.

Един от най-известните ни архитекти зад граница арх. Петър Тодоров ще открие изложбата си на 4 октомври 2015 г. от 15:00 часа в рамките на "Архитектурен фестивал София 2015" (Централния дом на архитекта, София, ул. Кракра 12).

В България Петър Тодоров е носител на наградите „Интерарх“ и „Визар“.

През 2003 г. основава собствено архитектурно студио Skyline Architekten.

Тодоров разработява проектите за жилищна сграда на бул. „България“, търговски център на бул.“Драган Цанков“, жилищен комплекс в кв.“Симеоново“, луксозна жилищна група край Бояна, проект за МОЛ “Люлин“ и много още.

Той ще  представи реализации и проекти, заедно с виенското си бюро, както и свои собствени: офис сграда до Будапеща, четиризвезден хотел и спа –център в Капрун, Залцбург, конферентен център във Везенуфер, Център на науките в Белград, жилищни сгради във Виена, музей „Серлахиус“ в Менте, Финландия и много др.

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...