1670708Служителите на CETIN България се включиха за първа година в кампанията „Готови за първия срок“ и така зарадваха деца в неравностойно положение на възраст между 3 и 17 години. Кампанията се провежда за трети път от Теленор България, които заедно с ЦЕТИН подкрепиха 58 деца, предварително подбрани от фондация "Конкордия България".

“Ние в CETIN България вярваме, че на всяко дете трябва да се даде възможност за успешен старт на учебната година. Кампанията “Готови за първия срок” помага на десетки деца да получат това от което имат нужда в началото на срока и да участваме в тази кампания е чест и удоволствие за служителите на компанията. н ”, каза Весела Такова, директор “Човешки ресурси”, CETIN България.

„Конкордия България“ благодари за партньорството и оказаното доверие. Заедно с CETIN България отбелязваме началото на учебната година за първи път,“ каза Стела Гачевска, изпълнителен директор на „Конкордия България“. „Децата, които подкрепяме, тръгват с удоволствие на училище с веселите ранички на гръб, осигурени и подарени им от служителите на  CETIN България.  Образованието е фокус в работата на „Конкордия България“ и сме благодарни на CETIN България и техните служители за подкрепата в тази мисия!“

Служителите на CETIN България се включиха в благотворителната акция като дариха от личното си време и средства, за да могат да бъдат купени за децата специални подаръци за първия учебен ден, които те сами са избрали. Включвайки се с Теленор в тази инициатива, двете компании заедно работят в посока да подсигурят необходимата увереност у децата да се развиват пълноценно и да развиват своя потенциал.

CETIN България зарадва 58 деца в неравностойно положение като се включи в кампанията „Готови за първия срок“

Вижте още: