Средствата от инициативата ще бъдат дарени на Отец Иван Иванов, основател на дома в село Нови Хан

Благотворителен семеен празник в подкрепа на Дома за сираци "Свети Николай" в село Нови Хан ще се проведе на 29 юни в градината на Бест Уестърн Хотел София на бул. Цариградско шосе № 149. Празникът ще започне от сутринта и ще продължи през целия ден. Музиката на ДиДжей Любо ще създаде празнично настроение точно в 10 часа и ще звучи през целия ден между изпълненията. Гостите на събитието ще имат възможността да опитат прохладни напитки и коктейли от бара, който ще отвори в същия час, а от 11.30 ч. ще могат да си поръчат от изкусителното меню на барбекюто.

След 10.30 ч. най-малките посетители ще могат да се забавляват на детската площадка, където ги очакват лепяща се велкро стена, надуваема стена за катерене и пързалка-джунгла.
В 11 часа Школа по таекундо ще направи демонстрации по бойни изкуства и точно на обяд празникът ще продължи с изпълненията на фолклорна група "Български ритми“. От 13 часа на сцената ще излезе набиращата популярност българска рок група STEREORUSH. Два часа по-късно присъстващите ще станат свидетели на горещи латино танци, изпълнени от Dancing Time studio (www.dancingtimebg.com). Градусът на настроението ще повишат двама малки танцьори (на 5 и на 6 години), които ще демонстрират отличните си умения за танцуване.

Програмата в следобедните часове ще продължи с демонстрации на Школа по айкидо и турнир по футбол на маса. Спортните емоции ще бъдат последвани от изпълнението на триото Los Otros BG, което със своите мексикански песни и костюми ще пренесе публиката в света на певците мариачи по улиците на Латинска Америка. Музикантите от STEREORUSH ще направят второто си изпълнение в 19 часа. Кулминацията на празника ще настъпи с фойерверки, които ще избухнат в небето точно в 22 часа.
В рамките на събитието ще бъде открит благотворителен базар, на който могат да бъдат закупени български народни музикални инструменти, артикули от мед, ароматизирани свещи, декорирани с естествени материали, сувенири от стъкло, детски играчки от дърво и дизайнерски керамични изделия. Работилницата за деца Baker Ross на свой ред ще провокира въображението на малчуганите с творчески игри и забавления.

Приходите от събитието, организирано от Carioca Event, ще бъдат дарени на Отец Иван Иванов, основател на Дома за сираци "Свети Николай" в село Нови Хан. Организаторите канят всички желаещи да присъстват на семейния празник, входът за който е два лeва.

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...