„Добрият пример на запад от София“Първото издание на специалното събитие ще е посветено на положителните практики и позитивния пример в общините Божурище, Годеч, Драгоман, Костинброд, Своге  и Сливница.

Събитието ще се проведе в на 19 април от 17 ч., в шоурум Citroën, Божурище.

Организаторът „Еспресо медия“, е предвидил в рамките на форума да се проведе дискусия “Икономически потенциал и предизвикателства на общините на запад от София“, в която бизнеса, местната и държавната власт  ще имат възможност да обсъдят важни за развитието на региона и отделните общини въпроси, свързани с инвестиционния климат, трудовата заетост, квалификацията, възможностите за проектно финансиране, инфраструктура и др.
 
След дискусията ще се проведе церемония по награждаването на учениците, участвали в конкурса на „Еспресо медия“ – Работилница за репортери, в рамките на който в продължение на три месеца ученици от средните училища в шестте общини изучаваха тънкостите на журналистическия занаят под вещото менторство на екипа на медията и журито в състав - Максим Майер, редакционен директор на списание „Мениджър”, Ива Дойчинова, водеща на предаването "Ива от сутрин до обед" по Радио FM + и Доника Ризова – автор и водещ на „Медиите ON AIR” по BULGARIA ON AIR TV. Най-добрите публикации на учениците вече са част от съдържанието на медията.
 
Събитието ще завърши с връчването Награди на Еспресо медия - приз  „Добрият пример“ за достойни личности, както и за отговорен бизнес и добри практики,  които имат за цел да насърчат, популяризират и утвърдят  добрият пример в сферата на корпоративната социална отговорност, корпоративната и лична благотворителност, доброволчество и принос за подобряване на качеството на живот  за фирми, организации и хора, които са подкрепили кауза, проект или определени активности на територията на общините на запад от София.
 
„Добрият пример на Запад от София“ се провежда под патронажа на г-жа Росица Иванова, Областен управител на Софийска област.

* b2b Media е медиен партньор на събитието.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...