Дъхът ни спира с "Мисията невъзможна: Пълна разплата" – част първа вече в кината

Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа е вече в кината и отзивите са повече от впечатляващи. Зрителите и критиката са единодушни: „Това е причината да ходим на кино!”. Неуморният Том Круз и режисьорът Кристофър МакКуори за пореден път надскачат себе си и ни предлагат неповторимо киноизживяване, което ще допадне както на феновете на иконичната поредица, така и на тези, които просто търсят качествено развлечение с ангажираща история и ускоряващ пулса екшън. Екшън, реализиран почти изцяло без намесата на компютърни ефекти и включващ зашеметяващи, изключително опасни каскади, които Том Круз по традиция изпълнява сам.


Още в най-ранен стадий на работа по Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа, Том Круз и Кристофър МакКуори обмислят различни варианти да направят филма по-голям и по-глобален. Средството за това им дават Etihad Airways и Абу Даби, които предоставят свръхмодерното международно летище за целите на продукцията – футуристичната аерогара, създаваща усещането за метални дюни, се явява перфектната локация за част от действието на филма и дава възможност на екипа да заснеме важна сцена по невиждан досега начин. В допълнение Абу Даби става и локацията за реализиране на дългогодишна мечта на МакКуори и Круз – преследване в пустинята.

Повече за впечатляващата локация научаваме в ексклузивен поглед зад кулисите на филма, в който Кристофър МакКуори и Саймън Пег споделят любопитни подробности за местата на снимките и предизвикателствата пред мащабната продукция.

https://www.youtube.com/watch?v=K5kk-efjqIc

В Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа миналото се завръща с пълна сила, изправяйки Итън Хънт (Круз) пред най-смъртоносната мисия досега – мисия, която отпраща него и екипа му по следите на ужасяващо оръжие, което заплашва цялото човечество. Успехът или провалът им ще предреши кой ще контролира истината и представата за „добро и лошо“ за векове наред. Залогът е самото бъдеще! Врагът е мистериозен и по-могъщ от всякога и Итън трябва да приеме, че нищо не е по-важно от тази мисия – дори и животът на тези, на които държи най-много.

Наред с Том Круз, в актьорския състав на Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа се завръщат още Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби и Хенри Черни, в ролята на бившия директор на Агенцията за невъзможни мисии Юджийн Китридж. Към тях се присъединяват Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф, Ейса Моралес, Роб Дилейни, Кари Елоуис, Индира Варма, Марк Гатис, Чарлс Парнел, Грег Тарзан Дейвис, Фредерик Шмид, както и българите Захари Бахаров и Доротея Толева.

Режисьор и сценарист на филма е Кристофър МакКуори (Обичайните заподозрени, Мисията невъзможна: Разпад), по телевизионния сериал, създаден от Брус Гелър. Продуценти са Том Круз и Кристофър МакКуори, а изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг, Дон Грейнджър и Томи Гормли.

Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа е вече в кината, 4DX и IMAX.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...