ERP.BG отличи утвърдени партньориНа събитието бе обявено официално партньорството на ERP.BG и pCloud.

На официална церемония в пиано бар „Арбат“ в столичния „Хотел Балкан“, софтуерната компания ERP.BG обяви имената на първите фирми, които получиха златни и сребърни нива като утвърдени партньори на компанията, сертифицира нови консултанти по модела NetProject и връчи специална награда за разработка на уеб и мобилни решения към EnterpriseOne®.

„ERP.BG продължава да разширява своята мрежа от сертифицирани партньори в страната и чужбина, защото вярваме, че в бъдеще ERP системите ще стават все по-ключов фактор за управлението на бизнеса и повишаването на конкурентоспособността.“, обявиха представители на компанията.

ERP.BG представи иновативния партньорски модел NetProject, който се разви изключително много през последните няколко месеца и предизвика интерес не само в България, но и в чужбина, след което сертифицира своите нови консултанти, които преминаха курс на обучение тази година.

Първи своето отличие получиха сребърните партньори „Smart Business Soft“ – консултантска фирма за внедряване на ERP системи, която е и първият проект, излязъл пилотно от стартъп програмата, която ERP.BG създаде за подкрепа на стартиращи предприемачи в областта на бизнес софтуера.

ERP.BG отличи утвърдени партньориЗлатното отличие получи фирма „Ай Ти Си Консулт“ ЕООД - първата изцяло консултантска ИТ фирма в Пловдив, която успешно си партнира с ERP.BG повече от 8 години и до момента има 20 реализирани проекта по внедряване на EnterpriseOne® в различни производствени и търговски компании в България.

На официалната церемония специална награда получи Даниел Петков от DP Software Development Ltd., който разработи Android приложение за мобилни продажби към система EnterpriseOne® - Mobile Seller, която вече се използва на над 200 устройства, като към момента се тества от още няколко бъдещи клиенти.

В края на вечерта  ERP.BG обяви пред всички гости старта на партньорството си с pCloud – компания с над 3 милиона потребители, която комбинира широки ИТ умения и ярка креативност, като създава решение за съхранение в облак, което да е еднакво подходящо както за лична, така и за бизнес употреба.

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително- вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече  информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...