eSkills for Jobs 2015-2016БАИТ раздава награди в 12 категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.

Eвродепутатът и посланик на Европейската комисия (ЕК) на електронните умения Ева Паунова ще награди по един представител на победителите в 12-те категории от конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2015г. с работно посещение в Брюксел.

По покана на Паунова отличените победители ще посетят европейските институции в Брюксел като в рамките на визитата ще имат възможност да проведат работни срещи на високо ниво с представители на ЕК, евродепутати и неправителствени организации, активни в оформянето на регулаторната рамка на Дигитална Европа.

До момента има общо 11 заявки за участие в 6 от категориите.

Регистрацията е безплатна и е отворена до 24.00 ч. на 12 януари 2016г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/ .

В конкурса могат да участват всички компании от ИКТ бранша, които работят у нас и са регистрирани, съгласно българското търговско право.

5-то издание на „Наградите на БАИТ“ е в рамките на кампанията eSkills for Jobs 2015-2016, която цели да повиши осведомеността на гражданите за нуждата от подобряване на електронните им умения. Инициативата се реализира едновременно в 21 държави на ЕС, като БАИТ е изпълнител за България.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в началото на м. февруари 2016г.

* b2b Media e медиен партньор на събитието.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...