1485193Любимото на малки и големи феноменално семейство се завръща във Феноменалните 2. Този път Хелън (Холи Хънтър) действа като Еластина под светлините на прожекторите, оставяйки Боб (Крейг Т. Нелсън) у дома с Виолета (Сара Вауъл) и Даш (Хък Милнър) да се справя с всекидневните героизми на „нормалния“ живот. Тази трудна за всички промяна става още по-тежка поради факта, че семейството все още не е наясно с пробуждащите се суперсили на бебето Джак-Джак. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и Мразон (Самюъл Л. Джаксън) трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, въпреки че всички са феноменални.
Режисьор е Брад Бърд (Железният гигант, Феноменалните), а продуценти са Джон Уолкър (Феноменалните) и Никол Гриндъл (Sanjay’s Super Team, Играта на играчките 3). На 15 юни 2018 Феноменалните 2 ще нахлуят в кината на 2D и 3D.


ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ:

• През 2004 Феноменалните спечели повече от 633 млн. долара в световен мащаб. Със 70-милионния си дебют Феноменалните отбеляза втория най-голям премиерен уикенд за анимационен филм на всички времена.

• Режисиран от Брад Бърд, Феноменалните спечели „Оскар“ за най-добър анимационен филм. Бърд е режисьор и на носителя на „Оскар“ Рататуи на Дисни и Пиксар, както и на игралния Утреландия и Железният гигант, носител на БАФТА за анимационен филм през 1999 г.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...