Хакатонът на Американския университет ще се проведе от 1 до 3 април на живо в кампуса в Благоевград

Записването за HackAUBG 4.0, хакатона на Американския университет в България, вече е активно. Желаещите да участват могат да се регистрират най-късно до 25 март на https://thehub-aubg.com/register.

HackAUBG 4.0 е поредното издание на HackAUBG – хакатон (маратон по програмиране), в който участниците работят в екипи, за да изградят прототип на своите идеи по дадена тема в рамките на 48 часа с помощта и насоките на ментори от най-добрите ИТ компании в България. Темата на хакатона ще бъде обявена след церемонията по откриването, която ще се състои от 19 часа в петък, 1 април, в кампуса на университета в Благоевград. Традиционно работният език на хакатона ще е английски.Представител на организаторите ще се свърже с всеки, заявил участие, за да помогне в намирането на отбор. Всеки отбор се състои от 3 до 6 души. В началото състезанието на всеки екип ще бъде назначен фасилитатор, който ще напътства и подпомага състезателите през целия уикенд и ще се грижи за това всеки участник да получи най-доброто HackAUBG изживяване.

Наградният фонд е впечатляващ – 3000 лв. за първо място, 2000 лв. за второ и 1000 лв. за трето. Освен възможността да спечелят парични и предметни награди, участниците ще имат шанса да изградят стойностни връзки и да получат експертни насоки от опитни професионалисти от ИТ индустрията, както и да намерят възможности за стаж и развитие в компаниите.

Важно е да знаете:

• само първите 10 регистрирани отбора ще имат гарантирано място за участие в HackAUBG 4.0.;

• всеки, заявил желание за участие, трябва да изпрати валиден зелен сертификат, за да гарантираме безопасността на обществото.

Вижте още: