1483944Хиляди привърженици на брака и традиционното семейство се събрахме вчера в първия национален Поход за семейството в петте най-големи български града.

Музика, балони, танци за семействата, хубава българска музика и усмихнати лица изпълниха празничните шествия в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе.
Най-голям интерес и симпатии спечелиха красивите двойки облечени в техните сватбени костюми и булчински рокли в Пловдив, Бургас и Русе.
По време на събитието в петте града бе прочетена Декларацията в подкрепа на семейството, адресирана до управляващите, с призив за подкрепа на брака и семейството и за защита на децата от джендър политиките.

С нея призоваваме управляващите да застъпват за утвърждаване на семейството, основано на брачния съюз между един мъж и една жена, за противопоставяне на джендър политиките и за създаване на условия, които осигуряват достоен живот на семействата и насърчават раждаемостта.

Събитието предизвика огромен медиен интерес и бе положително отразено от националните и регионални медии.

Вижте още:

Соня Миклай е новият главен управител на „Германо-Българската индустриално-търговска камара“ от 1 март 2024 г.Тя поема поста от д-р Митко Василев, който бе начело на организацията последните над 30 години.