Баня на годината 2015Остава една седмица до края на гласуването на жури и публика в 12-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината.

Гласуването на публиката е до 29 февруари на официалния сайт на конкурса: www.banianagodinata.com.

Публиката избира своя фаворит „Ideal Standard Баня на публиката 2015“ във всяка от категориите и 20 от гласувалите ще получат награда - продукт на Ideal Standard.

Можете да дадете своя глас тук:

„Идеалната баня Tonic II“ - http://bit.ly/1PFbxyi

„Оптимизираната баня“ - http://bit.ly/1LtlRW8

„Иновативната баня“ - http://bit.ly/1U7vKQz

Професионално жури от известни дизайнери, архитекти и преподаватели ще оценяват проектите по предварително определени критерии за всяка от трите категории. Носителят на приза „Ideal Standard Баня на годината 2015“ се избира след онлайн и анонимно гласуване на всеки един от членовете на журито. Тримата участника от всяка категория, събрали най-много точки, ще представят и защитят своя проект на официалната церемония на 16 март 2016 г. Тогава журито ще гласува и ще бъде избран победителят, който получава приза „Ideal Standard Баня на годината 2015“ и голямата награда - посещение на изложението в Милано през април 2016 г. и 1000 лв.

Вие също можете да гласувате на официалния сайт на конкурса: www.banianagodinata.com.

*b2b Media е меден партньор на конкурса.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...